keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kumma juttu

Valkosolujen kasvattelu on tehty ja tänään olin verikokeilla. Huomenna saan kuulla onko solut lisääntyneet toivottuun määrään, jotta toiseksi viimeinen sytostaatti saataisiin tiputeltua.
Kumma juttu, että kahdesta ensimmäisestä piikityksestä tuli tuo viimeksi kirjoittamani alaselkäkipu, mutta kahdesta viimeisestä ei tullut mitään vaivoja.

Tänään kun olin keskustassa verikokeilla, oli samalla reissulla tarkoitus käydä optikolla ja tilata kaksiteholasit. Olen näes pitkään sinnitellyt niin, että lukiessa olen ottanut lasit päästä tai kurkkinut aisojen yli, mutta nyt ajattelin hankkia oikein kaksitehot. No, siellä optikon kopissa istuskellessani tulin maininneeksi sytostaattihoidostani ja tutkimushan lopahti siihen. Ei kukaan ole tullut maininneksi, että sytostaatit saattavat vaikuttaa silmien mukautumiseen huonontavasti. Optikko oli sitä mieltä, että tutkimus kannattaa tehdä vasta sytostaattien vaikutuksen loputtua, jotta laseihin saadaan oikeat arvot. höh kaikkeen nuo sytot vaikuttavatkin.

Kaupunkireissulla käväisin myös Sokoksessa ja hankin jäsentarjouksessa olevia luontaistuotteita valmiiksi viimeisen sytohoidon jälkeiseen kuntoremontiin. Mainoksen uhrina ostin Evonia - hiusten kasvua edistäviä kapseleita ja Vivisante kapseleita, jotka lupaavat kasvattaa ja vahvistaa kynsiä. Vielähän ei saa käyttää mitään luontaistuotteita, koska niiden yhteisvaikutusta sytojen kanssa ei voi tietää. Mutta ajattelin hoitojen jälkeen kokeilla onko pillerit mainostensa väärtejä.
Onkos jollain kokemuksia tuollaisista vai ovatkohan ne vain hyväuskoisten höynäytystä?
Tiinan neuvosta ostin myös kurkkuja parantamaan veriarvoja. Jolleivat pistokset kuitenkaan ole tehonneet rouskuttelin varmuuden vuoksi kurkkua.

No toivottavasti veriarvot ovat huomenna kohdallan.

3 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Sain saman neuvon luontaistuotteiden suhteen, kun kyselin voisinko syödä jotain vastustuskykyä lisäävää hoitojen aikana. Lääkäreiden suhtautuminen luontashoitoihin on kait yleensäkin aika kielteistä, mutta ymmärsin hyvin heidän kantansa, että kyllä siinä voivat syöpäsolutkin vahvistua, jos elimistöä vahvistetaan kesken hoitojen. Lisäksi lääkäri muistutti myös mahdollisista yhteisvaikutuksista.

Joten multitabsilla mentiin sytohoitojen aika, enkä ole toimertunut ottamaan oikein selvää, olisiko syytä/ hyötyä nyt syödä/ nauttia jotain dopingia. Ottais niistä nyt sitten selvää.. hiusten ja kynsien vahvistajista ei ole kokemusta, mutta nopeasti tuo tukka tuuhentui.

Pidetään peukkuja veriarvoille!

Unknown kirjoitti...

Eikä... Arvaa sata kertaa kuka osti kaksi viikkoa sitten myös purkin tai paketin Evonia-tuotetta... :) Tuossa se kaapin päällä minua muistuttaa, mutta en ole vielä yhtään kapselia ottanut. Naureskelinkin Ukko-Kullalle, että tehokkaita ovat, kun pelkkä paketti saa hiukset tuuheentumaan. Jotenkin pelkäsin myös, että yhteisvaikutuksia voi tulla..vaikka viimeisestä hoidosta on se 3vkoa jo.

Toivotaan oikeasti, että arvot olisi nousseet ja saisit ne vikat sytot vielä otettua.
Mitens sun tukka? Vieläkö on oranki mallia, vai oletko jo vetäissyt?! ...rohkeuttahan tuo lopullinen vetäisy vaatii, mutta ainakin omalta kohdalta voin sanoa, että nopeesti siihen uuteen tyyliinkin tottui.
Halitus :)
ps. olis muuten ihana pitää sellainen "blogi-syöpäsisar-leiri", ai että meillä vois riittää turinaa nuotiolla :)

Tilu kirjoitti...

Sanna: juu, kyllä sillä nuotiolla palaisi varmasti motti halkoja ennenkuin jutut loppuisivat.