keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kulttuuripäivä


Tänään otin kaiken irti hyvänolon viikon viimeisestä päivästä. Kävelin keskustaan  (n.4km) verikokeille aurinkoisessa pakkassäässä. Labrakäynnin jälkeen treffasin siskoni ja kävimme katsomassa ihanaa nukkenäyttelyä. Siitä on kuvia täällä: http://www.tiluntalo.blogspot.com/ 

Kun olimme tarkastelleet nukketaiteilijoiden tuotokset kävimme Aboa vetus- museossa tutustumassa vanhan Turun raunioihin. Pää kylläisenä kulttuurista, vatsa halusi myös täytettä. Löysimme kivan pikku kahvilan, jossa oli oikein maukkaat tarjottavatkin. Oli tosi virkistävää.
Kun ilma oli edelleen niin upea, päätin kävellä vielä kotimatkankin.

Huomiseksikin luvattiin oikein hyvää ulkoilusäätä. Toivottavasti aamun sytosatsi ei vetäise ihan naatiksi, niin jaksaisi vähän nauttia auringostakin.

2 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Aivan henkeä haukkoen katselin nukkenäyttelyn kuviasi! Ja kuinka ollakaan: perjantaina tai lauantaina meillä oli tarkoitus ajella sinne Turkkusee! Voi kun ehtisi ukkilan ja tätilän välillä tuonne, tekisi treffit serkun, veljen ja kälyn kanssa?? Ihanalta näyttää. Voisi jopa unohtua tt-kuvien tulosten jännitys tuossa hurmiossa?

Sinä olit reipas kävelijä, mukavia kuulumisia!

tiina kirjoitti...

Kuulostaa täydelliseltä akkujen latauspäivältä! Nyt varmasti on virtaa kestää viimeinen koetus. Kulttuuri-ihimisenä jaksan aina inspiroitua kulttuurin kosketuksesta. Tällä viikolla on kuskattu keskimmäistä teatteriviikon esityksissä ja harjoituksissa, ja onpa pari esitystä ehditty käydä katsomassa itsekin. Ihanaa lastenteatteria, joka uppoaa isommallekin katsojalle.

Täällä paistaa aurinko, toivottavastu sielläkin, sekä ulkona että mielissä!