lauantai 14. marraskuuta 2009

Kamala nälkä


Ei tullut pahoja oloja eikä öklötyksiä sytohoidoista, mutta tuli hirmuinen nälkä.
Onkohan ne sekoittaneet jotain ruokahalua lisäävää tuohon sytoannokseen?
Tämä on jo kamalaa, mieli tekee koko ajan pistää jotakin suuhun. Kaikki maistuu. Nyt on vasta puolitoista viikkoa hoidoista ja jo housun nappi kiristää. Asiaa ei yhtään paranna tuo ulkona vallitseva surkea keli. Jatkuva hämärä ja suttuinen ilma suorastaan pakottaa hakeutumaan sohvalle mussuttamaan suklaata eikä ulkoilu houkuta yhtään. Vähän sentään sain tänään siivoiltua ja ommeltua poikien koulun joulumyyjäisiin.
Meillä perhe alkaa pikkuhiljaa kohottautumaan sänkyjensä uumenista. Ihan kuin flunssa alkaisi jo helpottamaan, pientä kohinää ja niiskutusta toki kuuluu, muttei enää niin voipunutta natinaa kuin viikolla. Ehkä elämä taas asettuu normaaliin uomaansa.
Sen verran sivuoireita tuosta hoidosta on ilmennyt, että suupielet ovat rikki ja nenän limakalvot ovat aran tuntuiset. Niin ja väsyttää aika lailla, mutta se voi johtua kyllä tuosta kurjasta ilmastakin.
Viikonlopun jatkoja!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Onkohan sytostaatteihin lisätty jotain suklaahimon herättäjää? Mun vuoden kiintiö on jo aikaa sitten syöty... Juuri vkonloppuna piipahdin vaa'alla ja päätin, että on nyt hieman tarkkailtava tuota painoa!!
Toivottaisiinko pientä pakkasta ja 5cm lunta, olisi paljon valoisempaa ja pirteämpi mieli? Ostin suuri uudet ulkoiluvaatteet, kaipa sitä olis tuo sohva välillä hylättävä. Nyt karkaan hoitoihin, mukavaa päivää!