torstai 12. marraskuuta 2009

Tokkurainen olotila

Koko viikon on ollut tosi kipeä olo. Tiedä sitten johtuuko tuo sikapiikin jälkimainingeista, sytohoidoista tai flunssasta. Nenä vuotaa ja on todella voimaton ja höppänä olo. Äskenkin, kun luulin puhdistavani kasvojani puhdistusmaidolla, mietin onpas tämä hyvän tuoksuista, kunnes huomasin hierovani shamppoota naamaani :¤

Tämä meillä pyörivä flunssa ei ota talttuakseen. Mieskin on ollut sairauslomalla koko viikon ja pojatkin ovat olleet päiviä poissa koulusta. Kurjaa, kun koko perhe sairastaa, niin kaikki ovat myöskin vähän huonolla tuulella.
Voi, kunpa olisi mahdollista päästä viikoksi jonnekin lämpöiseen lepäilemään ja saamaan valohoitoa. Se tekisi terää. Nyt ei vaan uskalla tilailla mitään matkoja. kun ei voinnistaan tiedä mitään eteenpäin.

Hyvää loppuviikkoa !

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi harmin paikka, että ootte kipeenä koko perhe. Höh!
Mä olen pelännyt myös tota höppänyyttä vessassa, sillä näihin päiviin asti vierekkäin ovat olleet kynsilakanpoistoaine ja meikinpoistoaine...enpä niitä haluaisi vahingossa sekoittaa. Sinun kirjoituksesi luettuani, kävin siirtämässä ne heti erilleen.
Lisäksi melkein kuolin nauruun sun kommenttiin mun blogissa.. aamuiset varustukset:) ..enpä haluaisi sinua tavata, jos aamulla unisena sekoittaisit nuo varaosat jotenkin...Kiitos viikon parhaasta naurusta.
Pikaista paranemista ja hyviä oloja