sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Piikit on saatu!


(Kuva napattu googlesta)

Rokotusten saanti onnistui sittenkin melkein suositusrajalla, meni päivällä yli.

Eilen aamusella lehdestä osui silmiini ilmoitus: "Alle 65-vuotiaita riskiryhmiin kuuluvia rokotetaan tänään lauantaina klo 9-13."
Kääks, tuli kiire. Kello oli jo 10.30 ja mies geokätköjä hakemassa esikoisen ja Aino-koiran kanssa.
Onneksi näin kännyköiden aikaan tieto kulkee ja oltiinkin miehen kanssa jonottamassa rokotuksia jo vähän yli puolen päivän.
Vettä vihmoi ja jono oli pitkä ulos saakka, mutta toivoa oli kun jono kuitenkin eteni nykäyksittäin. Kello vain läheni 13:aa, eikä oltu päästy vielä edes sisätiloihin jonotuksessa. Pieni paniikki iski, laittavatko lapun luukulle tasan klo 13, mutta ei. Joustoa oli ja kaikki numerolapun saaneet rokotettiin. Parin tunnin jonotuksen jälkeen asteltiin miehen kanssa autolle onnellisena saatuamme molemmat sekä kausi-infulenssa- että sikainfulenssarokotukset.
Mieskin sai rokotuksen riskiryhmään kuuluvan omaisena. Harmi, ettei saatu poikia mukaan. Esikoisella oli synttärikutsu ja kaksoset olivat partioretkellä metsässä.

Yöllä oli hieman hankala löytää nukkuma-asentoa, kun molemmat olkapäät vähän aristeli ja leikkauskohdatkin antavat tuntemuksia edelleen, mutta silti olo on helpottunut, kun nuo rokotusasiat on hoidettu.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hih..jos ei sitten muuten oo kipee, ni sitten on olkapäät kipeenä rokotuksista :) Vähän ironista.
Mä piipahdin taas kuuntelemaan upea The Rose kappaleen.. Kerrohan mulle, kuka sen laulaa? Ihana!!
Meillä vettä tuli kans sen verran, että lumesta ei ole enään mitään tietoakaan. Kuraisia kissantassujen jälkiä on koko talon lattiat täynnä.

Unknown kirjoitti...

Mä arvasin... Mä mietin eilen, että tuo bändi on varmaan just joku "höpö-höpö"-poikabändi, joista en ole niin perustanut sitten murrosiän jälkeen... Nyt se sitten tuli todistettua. Nainen ei vanhene koskaan ja poikabändit ovat vieläkin lähellä sydäntä :)
Minuu hymyilyttää kovasti :D
Kivaa alkanutta viikkoa Tilu!

tiina kirjoitti...

Kiva lukea hyvästä voinnistasi:) Ja piikki on tullut tarpeeseen.. itse en enää kuulu riskiryhmään enkä saa rokotusta, joten jossain vaiheessa luultavasti röhkin -lasten kanssa työskennellessä ei tautia voine välttää.

Kutrisi ovat kauniit! Vaikka tuskin odotat malttamattomana niihin "pukeutumista"..

Voimaa viikkoosi!

Tilu kirjoitti...

Kiitos, Sanna ja Tiina.
Hyvää viikkoa teillekin!

Unknown kirjoitti...

Mihins sä olet hukkaantunut?! Tuu takasin tarinoimaan :)