keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Hups, miten aika on rientänyt


Onpa aika kulunut vauhdilla. Juuri kun sai joulukoristeet paikoilleen, on taas jo aika pakata ne takaisin kaappien kätköihin. Jotenkin tämä elämä hoitojen aiheuttaman kolmen viikon sykleissä tuntuu entisestään nopeuttavan ajanjuoksua.
Nyt jo tietää hoitopäivän, sitä seuraavan viikon alavireen ja pikkuhiljaa normaaliin palautuvan kunnon- tämä jaksoihin ohjelmoitu tulevaisuus vain rullaa eteenpäin.
Huomenna on 4. sytohoito ja nyt uudella sekoituksella. Tämän uuden lääkityksen mahdolliset sivuoireet hieman jännittävät, entisen lääkityksen tuomat krämpät tulivat jo tutuiksi ja niihin tiesi jo varautua, nyt ei tiedä varautua mihinkään.

Hienot talviset postikorttimaisemat ovat olleet ilonamme tämän tammikuun alkupäivät. Välillä on ollut niin kylmä, että ulkoilut ovat jääneet lyhyisiin pyrähdyksiin, mutta niinä päivinä kun mittari on näyttänyt mukavampia lukemia, ollaan Aino-koiran kanssa kierrelty pitempää lenkkiä ihailemassa maisemia lumen narskuessa kenkien alla. Lumen ansiosta tuntuu kuin valon määrä olisi jo lisääntynyt ja päivä pidentynyt. Helmikuun alustahan alkaa ilmassa olla jo pientä kevään merkkiä, kun talitintit aloittavat laulunsa ja aurinko alkaa lämmittämään. Siitä se kevät alkaä ja lintujen laulukuoroon liittyy pikkuhiljaa yhä useampi laulaja, mustarastas, varpuset jne.

Meillä alkaa toisen vessan ja saunatilojen remontti ja se tuo tullessaan pientä epämukavuutta eloon. Varsinkin se vaihe, jolloin suihkut ovat pois pelistä aiheuttaa järjestelyjä, kun pitää hakeutua vieraisille peseytymään. Onneksi siskoni asuu ihan lähistöllä ja naapurikin on luvannut lainata suihkuaan.

Hyvää loppiaista!


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva kuulla susta! Meinasin taas tulla jo huhuilemaan, että mihin sitä ollaan oikein hävitty, kun kumpaakaan blogiin ei ollu tullu merkintöjä piiiiitkään aikaan.
Aivan ihana kuva Ainosta!! Tsemppiä sytoihin :)

Tilu kirjoitti...

Kiitos Sanna.

Anonyymi kirjoitti...

Mukava lukea kuulumisiasi, vaikka harvemmin päivitätkin. Oletus varmaankin voi olla, että kuntosi on kohtuullinen, jos ei muuta kuulu.
Tässä talvessa ei pitäisi olla moittimista, lunta ja pakkasta koko maassa. Etelän ihmisille ehkä jo liikaakin. Jäälyhtyjä innostuin minäkin sitten tekemään, kun näin niitä blogissasi ja näytti siltä etteivät heti sula. Söpö ulkoiluttaja sinulla tuo Aino. Toivon jaksamista ja hyvää mieltä tänään alkaneelle uudenlaiselle hoitojaksollesi!

Tilu kirjoitti...

Kiitos rk!