tiistai 26. tammikuuta 2010

Täällä taas

Mitenköhän minä olen ollut taas niin saamaton bloginpäivittäjä.
Ehkä nyt, kun on ollut nämä hyvän olon päivät, en ole malttanut viettää aikaa koneella. Sen sijaan olen käristellyt pojille lettuja, lihapullia ja kaikkea sellaista, mitä taas seuraavaan kahteen viikkoon en voi ajatellakaan haistelevani ilman etoavaa oloa. Myöskin huusollia on pitänyt siivoilla ja raahata ylimääräisiä kirpparille. Ja vieraitakin on käynyt.

Tänään lisäpontta touhuiluun antoi outo valoilmiö, mikä taikoi seinille hauskoja varjokuvia.
Aurinohan se ilmestyi taivaalle jo aamusta ja paistoikin koko päivän. Pitkästä aikaa täällä oli kokonainen aurinkopäivä. Kovin lämmintä ei ulkona silti ollut kovan viiman vuoksi ja olihan pakkastakin 12 astetta.
Silti oli aikas nautinto kävellä puhtaassa kimmeltävässä hangessa, lumen narskuessa askelten alla. Häikäisyn vuoksi piti oikein siristellä silmiä ja melkein olisi tarvinnut kaivaa aurinkolasitkin esille.

Huomenna pitää taas mennä verikokeille ja torstaina on lääkärin tapaaminen sekä toiseksi viimeisen sytotiputuksen vuoro. Kurkku on ollut pari päivää karhean tuntuinen ja nenä vähän niiskuttaa, toivottavasti ei nyt iske mitään lentsua, jotta saan suunnitellut hoidot vietyä läpi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hesassa tänä aamuna - 22 astetta! Hrrrr.... on inuiittien kieltä ja tarkoittaa, että on h---n kylmää (kuulemma).
Jos ei sinusta kuulu, niin oletetaan, että kaikki on melkein hyvin. Auringosta nauttimen ja lettujen paistaminen pojille on ehdottomasti tärkeämpää kuin tietokoneella istuminen.
Jaksamista niille huonommille päiville!