tiistai 1. joulukuuta 2009

Jalkeilla


Eilen puolilta päivin oli kuin verho olisi vedetty päältä pois. Olotila kohentui.

Toki vieläkin käsi, johon sytot tiputettiin on tosi kipeä. Tipan saanut suoni otti nokkiinsa aineista ja on ihan kosketusarka ja suonen voi nähdä punertavana kyynärpäähän asti. Myös kitalaki tuntuu karhealta, muttei onneksi ole mennyt rikki. Muutoin olo on tosiaankin jo parempi. Jaksoin tänään käydä kaupungillakin vähän katselemassa ihmisiä ja joulutunnelmia. Jälkimäistä ei kyllä paljoa ollut havaittavissa sateen kastelemilla kaduilla, mutta ihmisä sentään näkyi.

Täytyy nyt ottaa kaikki irti tästä paranevasta olotilasta ennen seuraavaa tiputuskertaa, jotta saisi jouluvalmistelut tehtyä siihen malliin ( jos seuraavan tiputuksen jälkeen ole taas viikkon kykenevä mihinkään muuhun kuin makoiluun), että olisi kaikki tärkeimmät tehty. Tänä vuonna tuskin alan mitenkään hössäämään joulua, mutta onhan se lapsille tärkeä (miksei minullekin), joten kyllä se tunnelma pitää saada aikaiseksi. Ikkunoiden pesun ja suursiivoukset jätän suosiolla pois, semmoisista en nyt ala huolta kantamaan. Tänä vuonna laitetaan koristeita ja vaihdellaan verhot ilman puunausta.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mä voin yrittää lähettää tätä mun energiaa sulle, jota tuppaa tällä viikolla olemaan. Toisaalta hyvä niin, ens viikolla on taas mulla kova vko.
Kädet on täälläkin kipeenä, oikea jo toista viikkoa höh. Se ei kyl varmaankaan ole normaalia, jos suoni punasena näkyy noinkin pitkältä matkalta?!?!
Tää "energiapakkaus" lähtee nyt röhnöttää sohvalle..Voimahalaus.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä päätös jättää puunaukset vähemmälle tänä vuonna, se työ ei tekemällä lopu. Tarvitset voimasi nyt sairaudesta ja hoidoista selviämiseen. Hoitotaivalta kun vielä riittää. Muuta teet vain jos huvittaa ja jaksat.

Itselläni oli vuosi sitten sädehoidot joka arkipäivä töiden jälkeen ja vasta jälkeenpäin on ymmärtänyt, miten väsyneeksi siitäkin tuli.

Vaikka tuntuisi, että jaksaa ja on siitä tietysti hyvillään, niin nyt ei ole sellaisen pätemisen aika.

Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi!