lauantai 12. syyskuuta 2009

Toipumista


(Kuva: tänään puutarhastani)

Onpas meitä hemmoteltu kauniilla ja lämpöisellä syksyllä.
Kyllä tämmöiset aurinkoiset päivät auttavat pitämään mielialaa korkealla ja houkuttelevat ulos kävelylenkeille. Kävelylenkkejä olenkin pyrkinyt tekemään joka päivä sairaalasta kotiutumisesta lähtien.

Haavakipukin on ollut paljon odottamaani lievempi. Jotenkin haavan pituudesta arvelin, että se särkisi kovemmin. Olen kyllä napsinut Burana 600 kuuriluontoisesti kolmesti päivässä, ehkä se on pitänyt säryt lievinä. Kiristystä ja pientä kirvelyä on esiintynyt. Varmastikin nekin helpottaa kunhan nuo haavaa sulkevat hakaset saa joskus pois.

Ensiviikko onkin näillä näkymin pitkästä aikaa täysin lääkäreistä tai tutkimuksista vapaa viikko.
Säätiedoituskin lupasi upeaa alkuviikkoa, joten ulkoilut jatkuvat. Nyt pitää vahvistaa peruskuntoa tulevia koitoksia varten.
Seesteistä sunnuntaita!

3 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Ihan mahtavaa että pääset liikkeelle haavasta huolimatta! Olin kuvitellut että rinnan haava rajoittaa enemmän, on kai oma haavakipuni liian tuoreessa muistissa, pohjakuntonikin oli huono kun sairastin ensin keuhkokuumeen.

Puutarhasi on kaunis! Tsemppiä!

Unknown kirjoitti...

Puutarhasi näyttää suorastaan terapeuttisen kauniilta! Siellä on hyvä tervehtyä ja rauhoittua. Kaunista syksyn jatkoa ja voimia tulevaan!

tiina kirjoitti...

Toipumista, voimien keruuta! Muista kuitenkin varoa haavaa, ettei "repsahda". Itse havahduin monen monta kertaa tilanteeseen, jossa olin käyttämässä kättä normaaliin tapaan ja varomattomasti -kipua kun ei ollut ja olo oli muutoinkin hyvä.

Puutarhasi on suorastaan kadehdittavan kaunis! Meillä piha on lähinnä lasten temmellyskenttää, mutta puutarhaksi sitä silti kutsun. Kuulostaa niin paljon hienommalta!