torstai 24. syyskuuta 2009

Kutsuttu gastroenterologian polille


Näiden vaahteranlehtiruusujen teko-ohjeeseen löytyy linkki blogista Hahtuvan heijastus
Nyt on hakaset poistettu leikkaushaavasta ja heti olo helpottui. Se hakasmäärä (34 kpl) kuitenkin kiristeli haavassa ja ne hinkasivat vaatteisiin enemmän kuin tiesinkään ennen niiden poistoa.
Vihdoin posti toi odotetun kirjeen, kutsun gastroenterologian poliklinikalle. Ilmeisesti nyt nytkähtää liikkeelle sappikivien ja sapen poisto. Tämän jälkeenhän päästään vasta alkuun syövän lääkinnällisessä hoidossa.
Nyt näyttää ensi viikkokin täyttyvän lääkäreistä. Keskiviikkonahan on haavan lopputarkastus ja patologien lausuntojen kuuleminen kirurgian polilla ja tämä uusi kutsu gastroenterologian polille on perjantaihin.
Huomenna on gynen ultraääni munasarjakystan seurannassa.
Sähköpostissa sain kutsun vapaaehtoiseen työterveyshoitajan viisivuotiskontrolliin. Hah, enpä taida osallistua, eiköhän tässä ole jo kohta joka kehon osa käännelty, kuvattu ja pistelty.
www.yle.fi/akuutti täältä löytyy tietoa uudesta rintasyöpälääkkeestä, joka tutkimusten mukaan vähentää huomattavasti uusiutumisen riskiä potilailla, joilla on ollut hyvin suuri kasvain ja kainalon imusolmukkeissa löydöksiä.

3 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

Joo jätä vain se työterveyshoitaja väliin. Eikös niiden seurantojen tarkoitus ole seuloa lääkärinhoitoa tarvitsevia ja sitähän olet nyt vähän joka puolelle saamassa!

Marja-Liisa kirjoitti...

Kärsivällisyyttä nyt varmaan kysytään ja voimia käydä kaikki läpi.Mutta toisaalta sittenpähän on päästy taas eteenpäin asioissa.Tsemppaan sua virtuaalisesti täältä.
Tuli mieleen oma odotus aikani ennenkuin päästiin varsinaisiin hoitoihin ja nyt onkin 4.syto tulossa 1.10.
Hali,rutistus ja voimapotkaisu pyllylle:))

Tilu kirjoitti...

Leena, noin olin itsekin vähän tuumaillut.

Marja, kiitos tuesta, samaaa toivotan sinulle seuraavaan hoitojaksoon.