perjantai 25. syyskuuta 2009

Helpotuksen huokaus


Huh, yksi murhe vähemmän. Gynen ultrassa ei enää näkynyt mitään kystaa! Se oli poistunut itsestään, enkä ollut edes huomannut sen lähtöä haavakipulääkkeiden ansiosta.

Oikke miälekäst viikonloppu teil kaikil!


6 kommenttia:

Leen@ kirjoitti...

No olipa ihana uutinen. Tuntuikin niin kohtuuttomalta kun niin monta vaivaa osui sinulle yhtäaikaa. Mukavaa juhlaviikonloppua!

Marja-Liisa kirjoitti...

Onnea iloisesta tiedosta! Olisiko sinulla nyt juhlan paikka?

Nina kirjoitti...

hyvä juttu, yksi murhe vähemmän. Noilla kystilla kun on joskus tapana kutistua olemattomiksi:) eli silloin varmasti ollut kysta. Itse olen kahden viikon päästä leikkuupöydällä poistattamassa kystaa joka ei seurannassa ole suostunut kutistumaan. Tällä popsimallani(5 vuotta syötävä uusiutumisen estämiseksi) Tamoksifeeni hoidolla on tieten hieman taipumus kehitellä näitä ongelmia, mutta onneksi hoidettavissa.
hauskaa viikonloppua. Meillä siitä lauantai kuluu tyttären norsupalloturnauksessa, jonne 10-11 vuotiaat neidit keksivät kerätä porukan ja ilmottautua.

Unknown kirjoitti...

Iloinen minäkin hyvistä uutisistasi! Välillä sentään niitäkin. Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi!

tiina kirjoitti...

Varmast oot huojentunt! Oma länsmurre on kaikont vuosien saatos, mutta kute kaikil kiälil ni ymmärrys on paljo paremppa ku ulosant. Nautiha viikovaihteestas!

Unknown kirjoitti...

Jännä päivä sinulla huomenna, mutta hyviä uutisia toivon. Olen ajatuksissa mukanasi. Rohkeutta ja voimia! Lämmöllä, rk