lauantai 17. huhtikuuta 2010

Mielenkiintoista

Tänään alkoi satamaan vettä, joten oli aikaa istahtaa koneelle ja seikkailla blogimaailmassa.
Vastaan tuli mielenkiintoinen blogi, jossa nyt oli aiheena ruuan merkitys syövän syntyyn. Ihan hyvää luettavaa, käykäähän kurkkimassa.
http://www.pellonpientareella.com/

Toinen blogisivu, jossa pohditaan ruokaa ja rintasyöpää:
http://ruohikolla.blogspot.com/search/label/Sy%C3%B6v%C3%A4n%20ehk%C3%A4isy

Kyllä tuolla ruualla on varmastikin vaikutusta meidän hyvinvointiin.

Lauantaiehtoota teille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kevät keikkuen tulevi! Tänään on jo sauvakävelty talven latu ympäri, haravoitu pihaa ja leikelty oksia puskista! Jep. Aamupäivällä pilvetön taivas, nyt niitä Islannin terveisiä! Tai sitten vain pilveä.

Eipä muuta kuin viikonlopun jatkoja!
Jospa ulkoilukelit taas huomenna.

Terveisin, ärkoo

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Kiitos linkeistä Tilu :) Pientä ja hidasta käännytystyötä olen tässä yrittänyt kotona tehdä tuon ravinnon suhteen. Pienin askelin..

Oikein mukavaa lauantaiehtoota myös teidän perheelle!

betty kirjoitti...

Tykkään myös tuosta Juhana Harjun ravintoblogista. Hän seuraa oman tietämyksensä lisäksi maailmalta ravintotutkimuksia ja -uutisia, ja kirjoittaa niistä sitten niin että meikäläinen ymmärtää. Tosi mielenkiintoista.

Kyllä sillä varmasti on vaikutusta hyvinvointiimme, mitä suuhumme pistämme. Mitähän se Juhana sanoisi mun tämänpäiväisestä turkinpippuripussin ahmimisesta... Mutta viikonloppuna voi olla vähän huveja - hyvää viikonloppua !

Unknown kirjoitti...

Kivaa viikonloppua Tiluliini :)
Mun kommentoinnit on jääneet hieman vähäisiksi, mutta käyn kyllä kurkkimassa täällä. Ihanasta auringonpaisteesta saatiin nauttia tänään!

Juhana Harju kirjoitti...

Hei Tilu,

Kiitos linkittämisestä. Tsemppiä kamppailuusi terveytesi kanssa.


Betty,

Kiva kuulla, että pidät! Siihen turkinpippureiden syömiseen en sano mitään. Eihän sitä tarvitse joka asiaan ottaa kantaa, vai mitä? :-)

tiina kirjoitti...

Kiitos linkeistä!

Täällä anoppilassa viimeksi tänä aamuna keskusteltu ravinnosta. Yhdessä tuumin on todettu, että aika hyvin syödään:) Kummasti tämä oma sairaus on saanut kanssaihmisetkin kiinnittämään huomiota elämäntapoihin, mm. ruokavalioon.

Eilinen auringonpaiste on vaihtunut rännän ropinaan, mutta "uusi lumi vanhan surma", näin se menee. Aurinkokeliä!

Tilu kirjoitti...

Minunkin paheena on laku ja salmiakki. Ilmankos sydän välillä hypähtele samban tahtiin.
Kurjaa, kun kaikki hyvä on epäterveellistä :-(

Kitsune kirjoitti...

Meillä on syöty mielestäni terveellisesti tähänkin saakka, ja muutama vuosi sitten korjattiin vielä tottumuksia miehen verenpaineongelmien takia. Satunnaisesta savukalasta, viinilasillisesta ja kesän muutamasta grillaamisesta en kyllä luovu... Mutta opiskeluaikojen alkoholinkäytön merkitystä oman syövän syntyyn on kyllä tullut mietittyä, samoin kuin pitkän e-pillereiden käytön (niihinhän liittyy kohonnut rintasyöpäriski).