torstai 22. huhtikuuta 2010

Pärtsäri-look

Joissakin blogeissanne olettekin kehuneet Buff-huivien mukavuutta ja kävin jo katselemassakin niitä nettikaupan sivuilla. Mutta eilen kirpparilla joku kaupittelikin paria käyttämätöntä Buffia. Ostin toisen, 7€ tuo köyhdytti. Kuosi on kylläkin vähän moottoriurheiluun viittaava ja taitaa se mainostaakin jotain, mutta päätin silti ostaa kokeiltavaksi.

Näytin aika radikaali"nuorelta" tuo päässä. Poikiakin nauratti, että äiskä on kuin joku harrikkapimu. (lyhyt siilitukka, harrikkakuosia ja tatuointejakin nyt löytyy jos tarkkaan katsoo, pimusta en nyt tiedä, eikä ole sitä harrikkaakaan) Kieltämättä mukavalta tuo tuntui päässä ja tuossa pahvipäässä on ohjeita huivin monimuotoiseen käyttöön. Siitä saa pipon, kaulurin, ponnaridonitsin, suusuojan, pääpannan, merirosvohuivin ym. Nyt pitää vielä harjoitella sen kieputtelemista eri asentoihin ja eikun nahkatakki päälle ja baanalle. :-D

6 kommenttia:

betty kirjoitti...

Kivaa menoa sinne prätkähiiribaanalle : ) Keväthurmosta selvästi ilmassa, näin sitä pitää ! A-luokan naiset !

Anonyymi kirjoitti...

Just noin - lisäksi mustaa nahkaa ja niittejä! Ja eikun baanalle!

Anonyymi kirjoitti...

P. S. Nyt täälläkin sitten juodaan vihreää teetä! Maistuu saunavastan liotusvedeltä, mutta jos kerran on n-i-i-n terveellistä!?

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Hih, eiku kimpassa radalle vaan ;) Mulla on piikkilankakuvioinen tumma Buffi ja ne viininpunaiset maiharit..

Tilu kirjoitti...

RK. Niin-yleensä kaikki terveellinen maistuu huonolle ja kaikki herkut ovat pahasta :(
Vihreää teetäkin on sitruunalla ja limellä maustettuina ja ne maistuvat paljon paremmalle.

Tee-Hyvä me, pois vaan tieltä risut ja männynkävyt!

Kitsune kirjoitti...

No niin, ei muuta kuin baanalle! Teelle jo kommentoinkin että voisin pistää maiharit ja army-housut jalkaan ja liittyä joukkoon. :D Koskas mennään?