keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Maaliskuu

Koville otti tuon viimeisenkin sytohoidon jälkimainigit. Näiden kahden viimeisen tiputtelun sivuoireet olivat hankalia, liekö syynä lääkärin määrämä suurempi annostus vai Neulasta, mutta tosi kipeä olin. En edes jaksanut käydä blogeja kurkkimassa, joten siitäkin voitte päätellä, että heikosti meni.

Nyt alkaa jo elämä ja ruokakin maistua. Enää painaa väsymys ja tiputtelukäden suonet ovat kipeinä ja kiristelevät.
Sain eilen Tyksistä kirjeen. Tuli kutsu lääkäriin ja sädehoidon suunnitteluun 15.3.
Siitä se alkaa uusi hoitojakso.

Pitää kertoa vielä tämä: Kaksoset rymistelivät äsken kotiin koulusta. Toinen näytti vähän nololta ja kertoi, että hanskat ovat talon katolla. Ihmettelin kovasti, että miten ne sinne joutuivat. Ihan kuulemma vahingossa joutuivat sinne. Hän oli yrittänyt tipauttaa jääpikkoja katonreunalta heittämällä niitä hanskoilla. :-$
No, sitten kysyin tuliko läksyjä. Samainen poika alkoi etsiä reppuaan. Eipä löytynyt. Pojat olivat oikaisseet metsän kautta ja toiselle oli tullut pissahätä- Hän oli riisunut repun pissauksen ajaksi ja kas, reppu oli jäänyt sinne. Onneksi löytyi vielä.
On nuo meidän sällit ihan mahdottomia touhottajia, koskahan niille alkaa järki kasvamaan????

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mulla (2.9.09 rintasyöpäleikattu 47-v nainen) oli viimeinen kuudesta sytostaatista viikkoa aiemmin kuin sinulla. Veto on ollut minullakin poissa. Edelleen on kova väsymys. Sädehoidot alkavat minulla 16.3.. Mennään aika lailla samaan tahtiin. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Päivä päivältä olosi kohenee ja "pahvipääkin" selkenee, niin että sädevaiheen taas jaksaa. Se ei onneksi aiheuta muuta kuin ihon punoitusta, mutta se jokapäiväinen reissaaminen. Jossain vaiheessa alkaa varmaan tuntumaan, että eikö tämä ikinä lopu. Kyllä se loppuu ja sitten oikein kunnolla helpottaa.
Pojat on söpöjä. Kyllä niille järkeä on kasvanut kaiken aikaa, ne ei vaan aina muista käyttää sitä. Varsinkin näin keväällä teitä alittavien vesirumpujen läpi pääsemistä on ehdottomasti kokeiltava, että mahtuuko ja riittääkö saappaan varret.

Unknown kirjoitti...

Kivaa viikonloppua Tilunen!!
Pirteämpiä päiviä kohti :)
Hassuja lapsia!! Ihania touhottajia!