perjantai 26. maaliskuuta 2010

Perjantai jo

Kylläpäs viikko taas hurahti nopsaan. Tällä viikolla on aurinkokin pilkahdellut lähes jokainen  päivä ja olen tehnyt kävelylenkkejä Aino-koiran kera. Taidan olla saanut vähän rusketustakin kasvoille.

Sain vihdoin aikaiseksi tilata ajan työteveyslääkärille. Harmi, että sairauslomani aikana meidän työterveys on siirtynyt toiseen lääkärikeskukseen ja vastassani on aivan uusi työterveyslääkäri. Olisi ollut mukava jatkaa entisellä lääkärillä, mutta näin on kilpailutuksen ansiosta meidät siirretty toiseen lääkärikeskukseen. Ajan tilasin, koska haluan sairauslomani jälkeen aloittaa työt lyhennetyllä työajalla- työkokeilulla. Jotenkin tuntuu, etten ole valmis aloittamaan heti pitkän sairausloman jälkeen täyttä työaikaa. Kyllä nämä sytostaattien pehmittämät aivot kaipaavat pehmeää laskua työntekoon. Tämän työkokeilun toteutus vaatii työterveyshuollon ja työnantajan yhteistä suunnitelmaa.

http://www.ilmarinen.fi/Production/fi/x_pdf_liitteet_julkaisut/tyokokeilu.pdf
http://www.ttl.fi/NR/rdonlyres/8438FB2B-00E6-4301-A838-A5D39CF92D18/0/Ropponen261007.pdf

Tuossa pari linkkiä, joissa selvitellään työkokeilun mahdollisuuksista jos joku on kiinnostunut asiasta.

Mukavaa perjantaiehtoota teille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Perjantaiehtoota sinullekin! - Se lumitilannekuva unohtui? Alkaa täälläkin jo lumi sulamaan, vaikka vähenemistä ei kyllä vielä huomaa. Katollinen lunta romahti tänään alas, niin että kasat senkun suurenee.
Toivon että sinulla onnistuisi lyhennetyllä työajalla töihin palaaminen. Syövän jälkeen pehmeä lasku olisi vähintäänkin ansaittu, eikä mahdollisesti tulossa olevat hormonihoidotkaan elämää helpota.
Kaikki helpotus, mikä vain on mahdollista, kannattaisi ottaa. Ehtii niitä töitäkin vielä.

Kitsune kirjoitti...

Toivottavasti lyhennetty työaika järjestyy, pidän peukkuja.

Unknown kirjoitti...

Niiiiiin kannatan lyhennettyä työaikaa.. Nimimerkillä: täysillä töihin ja ihan kaputt.
Auringon olen nähnyt työmatkoilla, kyllä se pienikin pilkähdus kummasti piristyttää!
Kivaa viikonloppua Tiluliini :)