lauantai 27. maaliskuuta 2010

Leppoisa lauantai

Päivän pälvitilanne 

Ihana lauantai pitkästä aikaa, kun ei ole mitään ohjelmaa. Ollaan vain ja möllötellään koko perhe. Pojatkin lojuivat yöpaidoissaan puoleenpäivään.

Vaikken yleensä horoskooppeja luekkaan, miten tänäpäivänä tulin lukaisseeksi ja näin se ennusti:
(Kauris) Ajankohta on täydellinen suunnitelmien tekoon, koska kiireet työssäsi ovat hellittäneet: mieti, miten voisit tavata uusia, uraasi tukevia ihmisiä.
Hah- enkös ensiviikolla ole menossa uudelle työterveyslääkärille suunnittelemaan työkokeilua. Pitäisikö alkaa uskomaan horoskooppeihin :D

Hyvää virpomis-varpomis-sunnuntaita!

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

tuollaisia päiviä tarvii aina välillä:) ja tuosta töihin menosta.Todella hyvä ajatus lyhyempi työaika...itse luulin olleeni riittävän kauan jo kotona ja kuntoutuneeni fyysisesti ja henkisesti ja hyppäsin vauhtiin mukaan heti täydelle työajalle. Jos ei olisi ollut loman pätkiä alkuun ja muutaman kuukauden päästä paluusta kesälomaa, olis jaksaminen ollut kyllä selkeesti huonompaa,mutta kadun jälkeenpäin etten aloittanut esim puolikkaalla työajalla.

Unknown kirjoitti...

Sama täällä! Jiipppiiii! Lötkö-lauantai :)
Yhden koneen olen pyykkiä pessyt, Ukko-Kullan kanssa katsottu tallennettuja tv-ohjelmia ja otettu lötkösti. Ei koruja, ei super-siivousta.
Nyt ruokaa laittamaan ja punaviinipullon aukaisen.
Tekeepä hyvää lököily :)

tiina kirjoitti...

Täydellisen lauantain jatkoa!
Itse hilaudun kohta pihasaunan lauteille ja unohdan hetkeksi maailman melskeet. Hiuksiin tervashampoota ja naamaan savinaamio, ehkä voisi vielä jalkoja raspia.. ja tosiaan, ehkäpä lasi kwv:ta kruunaisi päivän!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuvapäivityksestä, siellähän kevät etenee vauhdilla.
Kun kaikki kehuvat hienoa päiväänsä, niin pitäähän minunkin. Ensin Kiasman uusi näyttely (aika kiva tällä kertaa) ja päälle kala-ateria, jälkkäri ja lasi viintä ulkona. Päivä tosin alkoi koneellisella pyykkiä, ettei arki vaan unohtuisi. Hyvää Palmusunnuntaita!