torstai 11. maaliskuuta 2010

Edelleen aurinkoista

Keittiön ikkunasta tänäaamuna. Lumet jo sulaa. Pälvet laajenee joka päivä.

Onpas meillä ollut upea maaliskuu. Aurinko on hellinyt lähes joka päivä pukaten energiaa, houkutellut ulkoilemaan ja luonut uskoa tulevaan. Kuten ennenkin olen kirjoittanut energiatasoni on lähes suoraan verrannollinen valon määrään= nyt on puhtia riittänyt.

Olen aloittanut ikkunanpesu-urakan. Talossamme on 28 ikkunaa ja jokaisessa on 4 pestävää pintaa= 112 pesua kaipaavaa lasia. En kuvittelekaan peseväni kaikkia kerralla vaan pesen muutaman päivässä, jotta ehdin myös ulkoilla ja katsoa Hercule Poirotit tvstä.

Aloitin mainosten mukaan hiusten kasvua edistävän Evonia-kapselikuurin. Jo nyt tuntuu untuvainen sänki päässä, joten toivon noiden pillereiden vauhdittavan sen vahvistumista. Olisi mukavaa, että olisi edes jonkinlainen tukka päässä ennen kesää. Lisäksi olen ulkoillut paljon, kävelylenkit pitenevät  ja vauhti lisääntyy päivä päivältä. Tavoitteeni on saada sytoläskit sulamaan ennen sairausloman loppua. On tässä vielä pari kuukautta aikaa toteuttaa tuota tavoitetta.

Paljon tuo auringonenergia saakin potkua elämään, nauttikaamme siitä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Höh, kukas täällä sählää? Se olen minä. Ensin tuli teksti kahteen kertaan ja kun pyysin poistamaan sen, tuli kolmas!
No anyway, ihmettelin ikkunastasi näkyvää hienoa näkymää ja pälviä. Ei täällä "idässä" vielä sellaisia. Vesi kyllä lotisee, kun aurinko sulattaa lunta ja nyt onkin mistä sulattaa.
Tukka kasvaa kait sentin verran kuukaudessa, mutta onhan sinulla se hieno peruukki, jos ujostuttaa. Mukavaa, että elämä ja energia palailevat, eikä tarvitse pelätä uutta hoitokuuria. Aurinkoa kevääseesi! rk

Kitsune kirjoitti...

Hirmuinen ikkunanpesu-urakka, tsemppiä siihen! Itse en jaksa edes ajatella näihin 60 pintaan (+parvekelasit) tarttumista... no, ajattelin näköjään kuitenkin.

Aurinkoisia päiviä!

Unknown kirjoitti...

Jos innostut ihan hirmuisesti, niin tervetuloa ikkunoittenpesuun tännekin :)
Meillä ei ole onneksi kuin 20 ikkunaa, mutta jokaisessa neljä pintaa, eli 80.. ainiin ja sitten vielä verrannan ikkunat. Huh. Tuli jo hiki!

Toivotaan hirmuisen piristävää auringonpaistetta viikonlopuksi virtaa antamaan!

Unknown kirjoitti...

hih... Piti vielä sanoman, että RK on aikas hauska :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sanna - tosi hauska, joo! Mikähän sitä ihmiseen keväällä menee, kun tulee näitä outoja siivouskohtauksia, mistä ei muina vuodenaikoina ole tietoakaan. No nyt napsahti pyykkikone, pitää mennä ripustamaan verhot kuivumaan!
Hyvää viikonloppua! T. ärkoo

tiina kirjoitti...

Olen jättänyt jo liian monena vuonna perinpohjaisen ikkunanpesun väliin.. ja nytkin mietin, että eikö vain sitä kehoteta välttämään kainaloimusolmukkeiden poiston jälkeen.. ettei käsi suutu. Toisaalta, niin kehoitetaan kait varomaan sauvakävelyä sun muuta kivaakin, mutta eiköhän sitä saa itse valita, mitä käsi kestää ja mitä ei:)

Kevään kohinaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tiinalle: Ei auta vasen kainalo, jos olet oikeakätinen!