perjantai 8. tammikuuta 2010

Kop, kopRemonttireiska aloitti tänään saunaremontin teon ja kopsuttelee irti kaakeleita. Aino-koira kulkee ympyrää, haukahtelee ja murahtelee outoa kopinaa nurkissa. Ulkona paukkuu pakkanen, joten melskettä piisaa.

Eilen sain sitten annoksen sitä surullisen kuuluisaa punaista sytostaattia + kolmea muuta lääkettä vesihuuhteluiden lisäksi. Hassua, että tuo lääke värjäsi pissankin punaiseksi : D.Primperaania aloin ottamaan heti kuuriluontoisesti 2 tablettia kolmesti päivässä, koska vähän etova olo alkoi illalla vaivata. Hoitajanikin neuvoi lääkettä ottamaan, turha on mitään pahoinvointeja kärsiä, kun siihen on lääkitys olemassa.
Aamu oli taas tuttuun tapaan aika tokkurainen, mutta nyt jo tuntuu paremmalta.

Tuttu nälän tunne taitaa seurata näitäkin coctaileita, kun taas on koko aamun pitänyt puputtaa jotakin. Mitenköhän näistä nyt jo 5-6 lisäkilosta pääseekään eroon hoitojen loputtua. Täytyy varmastikin ottaa tavaksi kävellä jokapäiväiseen sädehoitoon, kun niiden aika koittaa. Siitä tuleekin tunnin lenkki suuntaansa, eiköhän sillä saa kiloja ainakin vähän karistettua.  Nykyinen turvottava olo tuntuu tukalalta, kun aamuisin ei tahdo silmiä saada auki silmäpussien joukosta ja kenkien sitominenkin tuntuu ahistavalta ja vaatteet kirraa, en tykkää!

Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!

3 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Ennalta ehkäisy onkin parasta pahoinvoinnin hoitoa, näin minullekin neuvottiin. Hoitohuoneessa punaisesta lääkkeestä käytettiin nimitystä smurffilimsa -tuskin kuitenkaan on nimensä veroista.

Kilot on pieni huoli, ja pitäähän sitä pakkasella olla lämmikettä ympärillä. Sädehoitoon kävely kuulostaa kivalta keväiseltä kuntokuurilta..kunhan et liikoja vaadi itseltäsi vielä siinä vaiheessa. Itsellä oli jaksaminen kyllä kohdillaan, mutta jonkinlaista hoito/syöpäväsyä oli ilmassa.

Jaksamista sytojen jälkilöylyihin! Kohta taas helpottaa.

Unknown kirjoitti...

Mä oon nähny sitä punasta sytoa.. näyttää ihan mansikkalikööriltä. Mitä olen kuullut, niin siitä tulee aikas yleisesti huono olo. PÖHKÖÄ! Onneksi on Primperan :)
Mehän voidaan sitten näitten syöpähöpinöitten jälkeen aloittaa laihdutus-blogit.. Mutta täytyy kyllä sanoa, että mieluiten lihon kun voisin pahoin ja olisin laiha ja heikko.. Kilot saadaan sitten helposti alas. Hyvät on pahoinvointilääkkeet nykyään, yksi hoitaja sanoikin meidän osastolla niitä hyvinvointilääkkeiksi. Niin totta. Kivaa viikonloppua!

Tilu kirjoitti...

Tiina, Kiitos tsemppauksesta!

Sanna, juu, Primperan on päivän sana!