maanantai 26. lokakuuta 2009

Blääh, jomottaa taas


Juuri kun melkein huokasin kasvo-suu-luu-hampaat-säryn helpottamisen takia, se tuntuu taas pahentuvan.
Eilenkin ulkoilun jälkeen, ruokailun jälkeen, juomisen jälkeen alkoi jomotus. Kaikista kamalin tuntemus iski, kun käytiin miehen kanssa pizzalla. Heti ensimmäisen kuuman pizzapalan jälkeen koko vasen puoli kasvoista ja suusta oli tulimerenä, melkein jo aloin parkua. Mieli teki syödä, mutta kipu laittoi odottelemaan annoksen jäähtymistä :C
Tänään meidän olisi määrä mennä syömään hienosti varustamoillalliselle ja surettaa jo etukäteen jollen pysty tarjottuja herkkuja syömään. Pitänee napata alkucoctaileja niin paljon, että tunto menee ;-D ( no maistaako silloin enää herkkujakaan...?) Onneksi ei nyt ole vielä sytohoitojen kuvotusta lisäriesana.

Huomenna saankin hyvän ystäväni kyläilemään. On mukavaa taas turista kuulumisia.

Keskiviikkona on ohjelmassa silikoniproteesin kokeilu. Onneksi nykyään on tarjolla näitä naisellisuuden varaosia, irtotissejä, irtokampauksia, irtoripsiä, ym, jotta ulkomuotoa saa kohenneltua katu-uskottavalle tasolle.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Nina kirjoitti...

hei:) harmi tuota kipua...olet varmaan jo käynyt hammaslääkärillä??Myös ennen sytojen aloitusta hyvä käydä hoidatuttaan/tarkastuttaan tilanne.nim.merk. äskettäin juurihoidosta kotiutunut...tsemppiä tuolle proteesikeikalle:)

Tilu kirjoitti...

Nina,
Juu olen käynyt hammaslääkäörissä.
Keväällä tehtiin vuositarkastus ja otettiin ortopantomkuvat (koko suun alueen kuvaus).
Nyt viikko sitten kävin taas ja otettiin uudestaan kuvat, muttei mitään löytynyt.
En oikein jaksa uskoa, että tämä on hammasperäistä, koska kiputuntemus poukkoilee hampaasta toiseen koko vasemmalla puoliskolla. Kipu ei kohdennu mihinkään yksittäiseen hampaaseen, silloin se olisikin helppoa juurihoitaa, muttei koko rivin hampaita oikein ole järkevää ottaa hengiltä. Välillä kyllä sekin on käynyt mielessä, mutten usko sellaiseen puuhaan löytyvän yhtään halukasta hammaslääkäriä :-$

Leen@ kirjoitti...

Onneksi neurologi haluaa kuvata, vaivasi tutkitaan kunnolla. Ei varmaan ole helppoa kestettävää, minulla oli juuri silloin samanlaisia tuntemuksia: kipu siirtyi, oli laaja-alaisempaa välillä, välillä taas pistemäistä. Ja nuo syömiset saattoivat laukaista.

Ystävien tapaaminen on kuin parasta balsamia niin sisäisille kuin ulkoisille haavoille ja säryille. mahdollisimman hyvä viikkoa sinullekin!

mimmuli kirjoitti...

Ihailen kyllä sinua kun jaksat vielä huumorilla asennoitua. Kipu on paskamainen kaveri kun ei suostu lähtemään piinavalla läsnäolollaan vaan istuu olkapäällä. Voimia ja tsemppiä sinulle ja isohaliruttaus<3

tiina kirjoitti...

Hauskoja ostoshetkiä tissiputiikissa! Itselläni oli jotenkin absurdi olo ko vara-osakaupassa. Mallia oli joka lähtöön, mutta uskomattoman hienotunteinen ja ammattitaitoinen myyjä löysi oitis oikean. Seuraavaksi rinnaksi hän suositteli minulle itsekiinnittyvää mallia, sopii kuulema tällaiseen sporttiseen elämäntapaan. Ensimmäiseksi silokoniksi sitä ei voinut kuulema ottaa tulevan sädehoidon vuoksi.

Itse sain myös taxotereä ja sen lisäksi karboplatiinia, kumpaakin kuusi satsia. RAnkasta yhdistelmähoidosta huolimatta hiukset eivät lähteneet kokonaan, ja peruukkia käytin tasan kaksi kertaa. Eka kerta oli ystävän häät pari päivää tiputuksen jälkeen, kun hiuksia laittaessa ne tarttuivat geelisiin käsiin. Toisella kerralla olin lähdössä pikkujouluihin, ja tukanlaiton kanssa tuli kiire.. Eli peruukki on ihan kätevä kapine:)

Toivottavasti kipusi hellittää!

Tilu kirjoitti...

Kiitos teille Leena, mimmuli ja Tiina.