torstai 4. marraskuuta 2010

Kyl on pimiä

Kumma juttu, heti kun marraskuu alkoi, muttui myös ilmat niin harmaiksi ja ikäviksi eikä ikkunasta näy kuin mustaa ja olo tuntuu ihan vetämättömältä. Eilenkin poljin töistä kotiin sellaisessa syysmyrskyssä, että jo luulin uupuvani matkalla. Tuntuu, että kohta mukavuus voittaa kuntoilun ja siirryn bussimatkustajaksi. Ainakin sitten kun tiet alkavat jäätyä lopetan pyöräilyn. Päätetty!

Uutisissa ilmoitettiin infulenssarokotusten alkaneen. Muistan elävästi, kun vuosi sitten jonotettiin sikapiikkiä pienessä paniikissa, että ehdin saamaan piikin ennen sytojen alkua. Nyt en taida käydä hakemassa rokotusta, enhän enää kuulu edes riskiryhmään ja se viime vuoden vouhotus tuntui vähän ylireakoinnilta.

Työajan pidennyskin tuntuu paljon enemmältä kuin ne todelliset pari tuntia nyt kun kelloja siirrettiin talviaikaan. Nyt alkaa jo aavistuksen hämärtyä kotiin pääsyn aikaan. Sohva tuntuu niin paljon houkuttelevammalta iltaisin kuin lenkille lähtö pimeään tihkusateeseen. Mitenköhän ppp-projektin käy, kun on noita kekkereitäkin syöminkineen tiedossa lähes joka viikko jouluun saakka- auts, joulukin on tulossa- ja liikkuminen vähenee.

Tulipa rutinavoittoinen kirjoitus, taidan olla väsynyt.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

Kitsune kirjoitti...

Se oli tuo siirtyminen normaaliaikaan mikä sattui juuri marraskuun alkuun. Kun olen hakenut pojan hoidosta ja ollaan kotona, on jo ihan pimeää. Säätkin on kyllä olleet niin pilviset että tuntuu ettei päivä kirkastu ollenkaan, mutta tänään täällä pilkahti hetken aurinko.

Ja sama vika rahikaisella, ei tule lähdettyä iltapimeillä enää yhtään mihinkään liikkumaan.

Kivoja risteilyitä! Mielenvirkistyskin on tärkeää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ppp-projektin voi laittaa katkolle, jos ei jaksa. Eihän me mitään aikataulua sovittu? Kylmää, märkää, pimeää - ja vielä nälkäkin! Pelkässä marraskuussa on jo jaksamista, täysin turha kuukausi kaikkiaan. Mutta eiköhän me tästä selvitä, kun on selvitty muutamasta aikaisemmastakin.
Alkaako sinulla joulukuussa normaalit 8-tuntiset päivät?

olga kirjoitti...

Kyllä on ollut pimeitä päiviä, ei aina tiedä onko ilta vai aamu. Sohva vetää puoleensa, mutta pakko on mennä ulos (koira onneksi pitää siitä huolen):)

Pikkujoulu aika ja tuleva joulu varmaan laitta painon pudotusken katkolle, mutta ainahan tulee uusi vuosi ja uudet tuulet

Hyviä pyhäpäiviä:)

Tilu kirjoitti...

RK. -Joulukuussa alkaa normaali työaika, mutta silloin voin alkaa pitämään kesälomapäiviä. Minulla on kaikki 38 lomapäivää tallella ja ne pitäisi ehtiä kuluttamaan ennen uuden lomakauden alkua, joten kevennystä on tiedossa mukavasti. Tämän työkokeilun aikana ei voi käyttää vuosilomapäiviä.

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaiaamua kaikille! Hesas nousee aurinko ja päivä näyttää alkavan oikein nättinä. Poistun muutamaksi päiväksi tietokoneeni ääreltä, joten tässä luvut:

"Pituus: 178 cm
Paino: 80 kg
Tuloksena saatu BMI: 25,2
Mikäli olet 18 - 60 -vuotias, tarkoittaa tämä lievää lihavuutta."

Tuo nollan edessä oleva 8 on pakko saada muuttumaan 7:ksi ja mieluiten pian! No, puolen kilon pudotus viikossa on ihan sopiva ja järkevä, vaikka tietysti itse haluaisi "kaikki mulle nyt heti".

Hyviä lukuja muillekin ja sinniä taas seuraavalle viikolle! Nauttikaa auringosta, kenellä se tänään näkyy!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Kuules Ärkoo, just eilen näin livenä, että et näytä pullukalta edes neljässä paidassa, joista yksi oli vielä suht paksu neule! Ja nuo lukemat - mun mielestäni 78 olis ihannepaino noilla mitoilla. Meillä on punnaukset vasta alkamassa..

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Pimiä on ja kilot karttuu. Päivän lukemat on +1,3 kg ja BMI 26,4. Että takapakkia on tullut reippaasti :P Ensi viikolla sitten vähän parempia lukuja, toivottavasti.

Parempia lukemia muille!

Kitsune kirjoitti...

Ei mene putkeen tämä laihdutus, perjantaina paino oli vielä sama kuin viikko sitten (huolimatta siitä että olen kiltisti noudattanut dieettiä paino ei siis pudonnut yhtään) mutta perjantain tyttöjen ilta sai painon pomppaamaan puoli kiloa ylöspäin. :/ Tosin nesteet ei taas vaihteeksi liiku kropassa yhtään mihinkään, sillä lienee vaikutusta. Nyt syömään ananasta!

Vyötärönympärys on kuitenkin pienentynyt 2 cm, ja mies kommentoi eilen "olet tainnut laihtua". Ja mahdun taas niihin pienempiin farkkuihin. :)

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Hyvä Kitsu! Farkut on vaakaa paljon parempi mittari ;) Sullahan on sitä turvotusta ainakin siellä kainalossa, joten kyllä sekin vaikuttaa varmasti painoon.

Unknown kirjoitti...

RK muka lievästi lihava? Hih, kyllä nyt on mittarit väärässä!!

Mä meen punnaukseen illalla ryhmään ja ilmoitan tuloksen vasta sitten.. jos käytän kotivaakaa ja sitten vielä ryhmän vaakaa, niin menen ihan sekaisin. En odota kylläkään ihmeitä, sillä lauantaina ja sunnuntaina söin taas illalla ihan jotain muuta kuin keittoja.. viikon olin kyllä kiltisti :) Mutta jos se toimii näinkin, niin ei varmaan ihan paha?
Palataan illalla :)