sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Aikalisä


Nyt minun on pakko ottaa pieni aikalisä ppp-projektiin. Kivoja tilaisuuksia hyvillä tarjoiluilla on tässä joulun alla niin paljon, etten halua pilata hauskoja juhlia ja ruokanautintoja huonolla omallatunnolla syödyistä kaloreista. Jatkan painon tarkkailua sitten joulun jälkeen. (Hyvä uuden vuoden lupaus)

Perjantaina olin herkuttelemassa Svenska klubbenilla, lauantaina naapurissa maistelemassa juustoja ja tänään on käyty juhlimassa kahdet synttärit kakkukahvineen, joten en edes viitsi käydä puntarilla, tulos on arvattavissa jo etukäteen : (

Tämän projektimme "äiti", rk on kylläkin kunnostautunut hienosti ja saanut painoaan alennettua normaalipainoon. Ja ilmeisesti jos lunta vaan piisaa pääkaupunkiseudulla hyvä tahti jatkuu suksien siivittämänä. Hieno itsekuri.

Ilmoitelkaa vaan ppp-tuloksia kommenttiin, niin ryhmäläiset voivat niitä käydä vilkuilemassa, vaikken itse nyt muutamaan viikkoon harrastakaan punnitusta.

Mukavaa viikkoa kaikille ja voikaahan hyvin!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just noin. Kumpi on tärkeämpää, mukava seura, hyvä ruoka ja iloinen mieli, vai joka suupalan arvioiminen ja punnituksen pelkääminen. Varsinkaan kun ei tuo paino sinulla niin kovin suuri ongelma ole. Nyt juhlit ja nautit, tammikuussa voi palata asiaan jos on tahtoa ja tarvetta. Sitäkän voidaan vielä yhdessä Tampereella miettiä, jos juhlakausi vasta päättyy silloin!
Hyvää tulevaa viikkoa ja voi hyvin!

olga kirjoitti...

Olen samaa mieltä rk.n kanssa.Kerkeää sitä vuoden alussakin painoaan tarkkailla. Joulun alla on paljon tapahtumia, missä tietty on hyvää syötävää. Sitten on vast aitse joulunaika, jolloin on todellakin paljon syötävää.
Nauti, nauti hyvällä omalla tunnolla.

Kiara kirjoitti...

Eihän sitä painoa voi tunnintarkasti vahtiakaan, musta siinä saakin olla vaihtelevuutta. Kunhan ei ihan mahdottomuuksiin heittäydy missään suhteessa :) Mutta joskus on tooosi kiva ottaa ja syödä vähän yli äyräitten ;) ja just ihan mitä haluaa.

Nyt voisin raportoida itseltäni viimeisimmän painon, kun vihdoin sen sain tsekattua, 56.7. Eli pysyttelee samoissa ku jonkin aikaa jo. Olen tyytyväinen, tää on ihan hyvä, vaikka voisinkin vielä parin kilon lähdöstä haaveilla. Pikkujoulut meillä vasta tuloillaan. Eikä niitäkään oo ku yhdet tänä vuonna...

Pikkujouluaikoja kaikille :)

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS kaikille ppp:läisille, että lähditte mukaan! Yksin, ilman teitä ja tukeanne en olisi saanut painoa vähennettyä. Kivoja olette!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Juuh, jouluna otetaan rennosti ja muissakin juhlissa :) Ja viikonloppuna ja.. Söin perjantaina kolmea eri täytekakkua, kun meidät kutsuttiin kurssilla maistamaan oppilastöitä. Täytekakut on mun heikkous ja vaikka söisin niitä aina kun niitä tarjotaan (siis niinhän mä syönkin), niin ei se ole vielä suuri ongelma ;)

Ärkoolla oli jo alunperin hyvät mitat ja nyt on jo ihan mannekiini. Kiitos, että tsemppasit meitä muita mukaan :) Ja aion kyllä jatkaa arkisin tiukempaa linjaa - joskus lipsuen.. Ite oot kiva!

Kitsune kirjoitti...

Ihan oikea asenne, Tilu, nauti hyvällä omallatunnolla! Yhdessä hyvin syöminen on kivaa. :)

Hyytynyt on tämä projekti minunkin osaltani, vaikka en paljon mitään edes söisi paino eikun nousee. En ole viitsinyt enää edes kirjata syömisiäni.

Anonyymi kirjoitti...

BMI 24,5 ja lipi-lipi jatkuu vielä. Lähellä on jo se vaikein vaihe, PYSYÄ siinä mihin on päässyt.

Hyvää ja huoletonta adventtipyhää kaikille!

Kitsune kirjoitti...

Hienoa rk!

Mulla taitaa tulla aikalisän paikka myös, en viitsinyt tänään edes punnita. Parin tunnin lenkillä sentään käytiin koko perheen voimin, välillä pulkkaakin kiskoen, joten eiköhän siinä palanut kalori poikineen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää julkistaa tän aamun luku, että sormet pysyisivät paremmin pois kaapissa olevalta Geisha-suklaa laatikolta!

Pituus: 178 cm
Paino: 75.5 kg
BMI on: 23.83

Ja lähteä lumitöihin, ennenkuin hukutaan lumeen! Hesas pakkasta -15 astetta, lunta yli puoli metriä ja pilvetön taivas. Aurinkoinen päivä tulossa, kunhan tuo nyt ehtii sieltä taivaanrannan takaa.
Hyvät voinnit sinulle, perheellesi ja lukijoillesi!

Tilu kirjoitti...

Hyvä, hyvä RK!
Hesan keli on melkein identtinen Turun kanssa.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Täällä päivän punnitustulos ei tullut yllätyksenä; Se oli plusmerkkinen ja hankittu puhtaasti syömällä suklaata, joulutorttuja, pipareita ynnämuuta.. Ja tänään jatketaan samaa rataa... Siispä otetaan aikalisä. Ja Ärkoo voisi myös alkaa herkutella, kun alkaa mennä jo alipainon puolelle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh-heh! BMI luvut ovat: lievä alipaino 17.0 - 18.49, joten ei lähelläkään, mutta seiskavitoseen yritän vielä ja sitten alkaa tosi taisto sen pitämisessä siellä. Laihdutus on pikku juttu siihen verrattuna, niinkuin kaikki hyvin tiedetään. Ja kyllä mä ne Geishat vielä syön! Meillä leivotaan vasta ensi viikonloppuna, joten olen säästynyt isommilta kiusauksilta. Kiitos kannustuksesta!