tiistai 9. marraskuuta 2010

Ohari

Piraattijahdin nolo tulos: järkyttävä tietovuotoKyllä nyt nolottaa. Viikonlopun punnitus muka "unohtui". En vaan saanut jalkoja kulkeutumaan vaa-an  (kirjoitetaankohan se noin?) suuntaan. Alitajunta varmastikin ilmoitteli, että mittari ei nyt anna mitään ilon aihetta. Laivareissun syöminkien ja juominkien dagenefter-tunnelmissa meni sunnuntaikin pizzan, suklaan ja Pepsin merkeissä.
Lueskelin noita viimeisimpiä kommentteja- sama ppp-projektin repsahdus on tainut käydä useammassakin osoitteessa- voi meitä! Mitenköhän me saadaan uusi tsemppaus aikaiseksi ja painonpudotus taas jatkumaan??? Saakeli kun harmittaa, alku kun lähti niin mukavasti käyntiin.

Meillä satoi tänään lunta ja maa on nyt valkoinen. Ikkunanäkymä on huomattavasti valoisampi kuin vielä viikonloppuna, kaunista.

8 kommenttia:

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Hyvän kuvan oot tähänkin löytänyt ;) Jatketaan taas kohti niitä pysyvämpiä muutoksia - mutta ei liian tiukkapipoisesti kuitenkaan. Pitäähän reissussa ja juhlissa nauttia :)

tiina kirjoitti...

Täällä myös palataan hiljalleen ruotuun.. Reissussa tuli kaksi kiloa, mutta viikossa siitä on lähtenyt jo 1,5. Eli nesteitä kait ne. Tästä taas tsempataan, mikä pikkujouluaikana on tietysti erityisen haasteellista. Jospa yrittäisi jouluun asti pysyä edes tämän hetkisissä lukemissa..? Voisi olla ainakin itselleni realistisempi tavoite:)

Tsemppiä kaikille, otetaan päät pois pussista:)

Unknown kirjoitti...

hih. Kaikki näköjään vähän rempallaan :)
Meikäläinen sai ekan plussaviikon aikaseksi, margariinipaketin verran. PÖH!
Loman jälkeen palaan niin soppapaastolle!!
+400g

olga kirjoitti...

Ihan kun on saatu lunta, viimeyönö meillä satoi ihan reippaasti.

Hei, ei pidä itselleen olla liian ankara, ainhan joi jalkaa uudestaan.Tehdä vaikka uuden vuoden lupauksen:)

Kitsune kirjoitti...

Se on tämä marraskuu. Esiäideiltä ja -isiltä perityt geenit eivät ole päivittyneet nykyiseen yltäkylläisyyden aikaan ja usuttavat syömään nyt kun ruokaa vielä riittää, keräämään vararavintoa talvea vasten, koska keväällä nähdään kuitenkin nälkää laarien ammottaessa tyhjyyttään. Eihän tästä todellisuudesta Suomessa niin kovin montaa sukupolvea vielä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan olikin uusi selitys Kitsu! Ja hyvä! Kiitos, niille on käyttöä - siis selityksille.
Ihana kuva Tilu. Tuon jälkeen tekstiä ei olisi edes tarvinnut. Voidaankin sopia, että plussat kerrotaan jatkossa vain em. kuvalla ja miinuksilla hehkutetaan senkin edestä!
Kyllä sen itse tietää, koska nousee mielellään vaa'alle ja varsinkin sen, milloin ei. Suurimman osan olostaan on minunkin vaakani viettänyt kaapissa, pois silmistä, usein mielestäkin.
Mutta ei hätä ole yhtään tämän näköinen, elämä jatkuu ja ppp:kin -joskus!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Meillä otettiin isänpäivää silmälläpitäen varaslähtö ja koko perhe oli pudottanut painoa jonkin verran. Omat lukemani tällä kertaa -1,6kg ja BMI 25,8. Viimeksihän plussaa oli 1,3kg, joten pudotukseksi voidaan laskea 300g..

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

^ Ja sitten tunnustus; Sunnuntaina olikin jo melkein kilo plussaa :P