perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uuttavuotta ystävät!


Meillä pihalla jo paukkuu ja rätisee, kun pojat on päässeet ulos poksauttelemaan räjähteitä. Mies on esiliinana ja suojalasien käytön asetin ehdoksi ilotteluun, joten toivottavasti kaikki sujuu turvallisesti.

Etelän lomaviikkojen jälkeen olin viikon töissä ja ensi viikko onkin taas lomaa. Ohjelmassa on loppujen matkavaatteiden pesua ja kaamean pyykkivuoren silitystä. Pitää myös käydä kurkkimassa kirpparilla josko siellä olisi tyhjää myyntipöytää. Myyntiä odottelee taas vuori pojille pieneksi jääneitä vetimiä.

Tämä viikonvaihde on vielä vapaata syöpöttelyä ja lojumista, mutta 10.1. alkaa jumpat ja ryhtiliike ppp-projektiin. Kevätkaudeksi vaihdoin joogan zumbaan. Joogaa olisi muutoin ollut kiva jatkaa, mutta nyt kun olen työssä täydet tunnit, joogan aikataulu ei enää sopinut. Harmi.

Nyt haluan toivottaa teille jokaiselle oikein hyvää ja onnellista uuttavuotta!

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta TIlu <3

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ TÄTÄ VUOTTA SINULLEKIN! Siellä sitä jo reippaana suunnitellaan liikuntaa. Eikö se zumba ole tosi rankkaa? Hiki tulee jo katsellessa.

Ryhtiliikkeeseen on paluu täälläkin, ei enää niinkään painon pudotukseen, mutta sen pysyttämiseen. Tänään ja huomenna on vielä lupa tyhjentää jääkaappia, vinkkupulloja ja pikkuleipälaatikoita, mutta sitten alkaa ANKEA arki.

Päivät eivät sentään enää tästä pimene, kuukauden lopulla sen jo huomaakin. Mutta me hukutaan lumeen - nytkin sitä sataa, kuinkas muuten. Viime yönä kahlattiin "poikien" +-30 v.(!) perässä hangessa raketteja ampumaan ja sitten nokisena ja ruudilta haisevana sama kahlaus takaisin kaikki ammusten "raadot" kasseissa mukana. Toisaalta, on se aika söpöäkin, että mammat ja papat kelpaavat edelleen yleisöksi.

tiina kirjoitti...

Onnea ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle! Toivottavasti teillä räjähteli hallitusti:) Me nautimme kaupungin kustantamasta valolahjasta, oli kyllä hienompi kuin ennen. No jaa, se ennen taitaa olla ennen lasten syntymää tai sinne päin:)

Ja uuden elämän aloituspäivämäärä passaa hienosti. Silloin täälläkin alkaa arki, lapsilla koulu jne. Eli siihen saakka saapi vielä vähän herkutella sanoo hän, ja menee ottamaan yhden budapestin. Nam.

betty kirjoitti...

Suunnitelmat näyttävät sinulla jo olevan kunnossa uudelle vuodelle, hyvä. Itselläkin olisi vakaa tarkoitus saada ppp-rintamalla jotain aikaan, toisin kuin kävi viime vuonna. Mutta vielä on vähän jäljellä pipareita ja kuivakakkua.

Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi !

Kitsune kirjoitti...

Hyvää alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi! Ja lomaillen onkin kivaa aloittaa uusi vuosi. :)

olga kirjoitti...

Sinne myös mahdollismman hyvää vuotta. Loma on varmasti ollut paikallaan, mutta arkeen on vuoden alusta parasta palata :)