tiistai 11. toukokuuta 2010

Viimeinen sädehoito takana

Jee, nyt on viimeinen sädetyskin takana!
Tällä viimeisellä kerralla osuin hoitopöydälle heti aivan oikeaan asentoon, joten hoitajien ei tarvinnut asetella yhtään. Ihmeesti sitä on tottunut kekkuloimaan yläosa paljaana, nytkin hoitajana oli varsin komea, kauniisti ruskettunut mies, eikä tilanne ujostuttanut yhtään. Kyllä tämän hoitorupeaman aikana on saanut stripata jo niin monen miehen edessä, että siihen on jo tottunut. Heh. mahtaisiko sitä alkaa tehdä uraa tissipuoli-srtipparina, kun tuo puseron heitto yleisön edessä sujuu niin helposti ;).

Iholla on nyt tummanpunainen jälki, ihan sen mallinen kuin olisi silitysraudalla painettu polttomerkki. Selkäpuolella on myös punotusta samoin kaulalla. Eilinen lääkäri kertoi, että iho saattaa vielä muutamana päivänä hoitojen jälkeenkin mennä huonompaan kuntoon, mutta sitten paranemisen pitäisi alkaa nopeasti.

Kun kävelin ulos TYKSistä ylitseni huokui hirmuinen helpotuksen tunne, vähän piti oikein silmäkulmia pyyhkiä ja vetäistä muutaman kerran oikein syvään henkeä. Se on nyt kestetty, toivottavasti ei tarvitse enää ikinä avata noiden osastojen ovia, muutoin kun kontrollikäyntien merkeissä. Sainkin jo ensimmäisen kontrollin ajat, labra 13.8. ja rintasyöpähoitajan vastaanotto 16.8. Se käynti ei siis olekaan lääkärille vaan hoitajalle.
Sairausloma jatkuu 30.5. saakka.

Huomenna menenkin taas työterveyslääkärille keskustelemaan työkokeilusta.

8 kommenttia:

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa ja tykkään tanssivasta Homerista :) Meinaatko juhlistaa tätä jollain tavalla?

Tilu kirjoitti...

Taidanpa illalla poksauttaa pullon hyvää venäläistä shampanjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Oikein sydämelliset sellaiset! Olet tuuletuksesi ansainnut! Hyviä uutisia ehti jo kaivatakin. - Ikävä tuo polttomerkki, onneksi menee ohi, ja hyvä sairausloma. Niinkuin olet blogeista lukenut - töihin ehtii.

Ei nyt eka kesänä kannata varmaan paljon aurinkoa sille puolelle. Tuskinpa grillausta vähään aikaan kaipaatkaan, vaikka miten olet tottunut reippaaseen puseron heittoon komeiden ja vähemmän komeiden edessä.

Hyvää matkaa työterveyslääkärille pehmeästä töihinpaluusta puhumaan ja sitten saikun lopusta nauttimaan, ilman aikatauluja. Hieno juttu. Kehu itseäsi.

Kitsune kirjoitti...

Upeaa, ihanaa, onneksi olkoon! Nyt kelpaa tuulettaakin kaiken kestetyn jälkeen.

Tissipuoli-strippari... :D

betty kirjoitti...

Onnea ! Poksauta vaan, juhlat on kyllä ihan paikallaan ! Tykkään tuosta juhlakuvasta, tädeillä on meno päällä !

Ja kuten rk sanoi, töihin ehtii.... ota ainakin jos saat joustovaraa, että tarvittaessa voi ottaa vaikka askeleen taaksepäin.

Unknown kirjoitti...

Jippppiiiiii! Onnittelut tissipuoli-stripparille! Jippppiii!
Se on ihana tunne jättää se sairaala hetkeksi aikaa taakseen. Muistan kun itsekin kyyneliä menin vessan päästelemään viimeisen hoidon jälkeen.
Olen niin onnellinen sun puolesta :)

tiina kirjoitti...

Aivan tässä itsekin pääsee fiilikseesi mukaan! Tekstiäsi lukieassa niin elävästi muistin viime kevään viimeisen sädekäynnin, juuri toukokuussa. Ja kuinka painoin sädeosaston oven kiinni ja toivoin, ettei koskaan enää. Todellinen juhlapäivä. Kuohujuoma kuulostaa hyvältä!

Auringolta muuten pitää suojautua kuulema useampi vuosi.. että ei vielä bikineissä rantsuun:)
Blogissani on kaverikuva -toivottavasti et pahastu, vaikka olen meidät kaikki sinne pistänyt näytille.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Ihanat tanssitäditkin oot löytänyt ;D Ja aurinko paistaa ainakin täällä :)