lauantai 22. toukokuuta 2010

Piha-asukki


Olen viimepäivät lähestulkoon asunut pihalla. Sisällä tuntuu niin tukahduttavan kuumalta, joten edelleen olen lötkötellyt pihakeinussa. Näkymät ovatkin olleet hienoja kun tuomet, luumupuut ja omenapuut ovat kukassa.
Luumupuu jo pudotteleekin kukkiaan ja terälehdet kuin valkoiset hiutaleet leijuvat tuulen mukana.

Ilman liivejä ja proteesia on ollut pakko olla. Iho on edelleen sen verran arkana sädegrillailuista, ettei hautovalla proteesilla ole voinut aluetta peittää. Bepanthen-salva taitaa kuitenkin pikkuhiljaa alkaa tehota, kun irtoavan nahan alta tulee jo hyvän näköistä ihoa. Olen jopa tehnyt pieniä lenkkejä Aino-koiran kanssa tissipuolena. Hieman vajavainen olo on itselläni, mutta ei kukaan pyöräilijä ole kuitenkaan kohdallani ojaan ajanut. Voipi olla, että puutosta ei ohikulkijat edes huomaa, mutta väljässä paidassakin tulee käveltyä vähän hartiat lysyssä ja näin kai yritän peitellä aukkopaikkaa.

Huomenna ajattelin piristää peilikuvaani ja blondata siilitukkani. Tuo maantien värinen uusi tukka kaipaa vähän muutosta. Väriainetta ei ainakaan paljoa kulu, taitaa yhdestä pakkauksesta saada sekoitettua monta värjäyskertaa. Katsotaan kuinka akan käy, onko lopputulos purkin lupaamaa blondia, vai vieläkö sytostaattit laittavat värit oudoiksi. Toivottavasti väristä ei ihan hirmuinen tule kun vappukin jo meni. Pinkin tukan vuoksi voi niitä ojaanajojakin sattua.

7 kommenttia:

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Vaaleanpunainen tukka ja tissipuolena esiintyminen saattaisi näyttää hieman huomionhakuiselta ;) Olen tässä kyllä itsekkin kunnostautunut viuhahtelemalla tuossa pihassa vasta-ajetun pääni kanssa ilman proteesia..

Meidän ainokaisessa omppupuussamme on paljon nuppuja, mutta ei vielä kukkia. Eikä kuki naapurin "perintöomenapuutkaan" vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Piristä meitäkin blondina siilinä!
Kuka sitä nyt niin tarkkaan laskee, että montako tissiä kenelläkin väljän vaatteen alla on? Riisuttu malli itsestä ujostuttaa, ei sille mitään voi. Sitäkin varten olet sairauslomalla, että tukka kasvaa ja iho paranee, eikä ole niin erilainen olo. Pääset vähän sinummaksi uuden itsesi kanssa.

Hui miten kylmää tuli. Ei ole hyvä mitenkään; eilen hikoilua tänään vilun väristyksiä. Jos tämä viileä hieman hidastaisi kevään parhaan ajan ohi menoa. Heleätä helluntaita kuitenkin!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

PS. Taas on aivan ihana kuva niistä omenapuun kukista ja orkideakuvakin on kaunis.

Nina kirjoitti...

minäkin värjäsin melko pian siilini, tosiaan vähän meni väriä ja oli helppo kerrankin omatoimisesti tehdä. Lopputulos oli mielestäni ihan ok. Suurinpiirtein samoihin aikoihin toteutuin ekan värini kun sinä nyt. Mukavia puutarhapäiviä:)

Kitsune kirjoitti...

Vaihtuiko sulla hiusten väri sytostaattien myötä? Itselläni tuo vähäinen untuva mitä on kasvanut hoitojen aikana näyttää olevan paljon vaaleampi kuin entinen, ja pelkäänkin harmaantuneeni kertaiskulla...

Pinkissä siilissä olisi kyllä asennetta. ;)

Tilu kirjoitti...

RK. :) Kuka sitä ehtii laskemaan montako tissiä kelläkin on :D

Kitsune Olen niin pitkään vaalentanut hiuksiani, että luulenpa uuden tukan maantienharmaa-värisävyn olevan ihan se oma alkuperäinen.

PS; Vetäisin väriaineen vähän huolimattomasti ja kääks värjäystulos on laikukas :$
Täytyy tehdä uusinta parin päivän päästä, ihan heti ei taida uskaltaa värjäilä, jottei uusi kasvu ota nokkiinsa.

Unknown kirjoitti...

Mihinkä ihmeeseen mun kommentit täällä häviää?! Eilen kirjoitin pitkät höpinät, eikä niitä näy missään :(
Pinkille tukalle Jipppppiiiii! Kyllä varmasti saisit sillä ojaankaatujia taikka -ajajia.

Minä se nautiskelen tästä ihka oikeasta väristä nyt, sillä kerkesin tukkaa värjäillä sellaiset parikymmentä vuotta.. se oli aikasmoinen kierre. Vaikkakin tukka on nyt sellainen perussuomalainen hiekanvärinen, niin tykkään siitä ihan hirmuisesti. Tietysti se on hetken päähänpisto, niin se on taas äkkiä kirkkaan punainen tai jotain :)
Kivaa viikkoa