lauantai 19. lokakuuta 2013

Syksyn päivitys

Pientä päivitystä pitkästä aikaa.
Syksyn olen keskittynyt kunnon kohotukseen, liikuntaa vähintäin kolmesti viikossa. Zumbaa, pilatesta, joogaa, kuntosalia ja ulkoilua on ollut ohjelmistossa. Lisäksi fysioterapiaa 15 kerran kuuri. Pikku hiljaa tuntuu, että yleiskunto on kohentumaan päin, jaksaminen on lisääntynyt ja samalla yleinen vireystilakin on noussut. Painokin on hitusen laskenut, siis vain hitusen.
Kahden viikon päästä on rintakorjauksen lopputarkastus kirurgisella. Mielestäni kaikki on mennyt ihan hyvin ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Nyt kun tatuointikin on parantunut, rinta on ihan kelvollinen. Onhan se vähän eriparia toisen kanssa, mutta niinhän monella on luonnostaankin.
Anoin vuorotteluvapaata ja se myönnettiinkin. Ensi syksynä aloitan ja pidän kolmessa jaksossa 12kk vapaata. Odotettavissa on omaa aikaa ja lepoa. Nam.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukea että sinulla on kaikki hyvin, hienoa!
Vuorotteluvapaa on tosi hyvä tapa saada taukoa työstä. Sekin on hyvä että sen voi jaksottaa. Vuorotteluvapaata voisi suositella kaikille pitkään töissä olleille. Itse aikoinaan pidin vuorotteluvapaata 3 kk ja siinäkin ajassa sain taidehistorian opinnot hyvälle alulle.
Hyvää syksyä ja voi hyvin!

Terhi kirjoitti...

Komppaan ÄrKoota tuossa yllä :)

Omat haavat paranee ja uusi rinta on vanhaa paljon kauniimpi ;) Rintaan olen tyytyväinen ja toivon etten tuota mahaakaan enää keräisi entiseen malliin takaisin. Nänniasiaa mietiskelen vielä ja onhan tässä aikaakin asiaa sulatella. Seuraavaan tsekkaukseen tuli aika helmikuun lopulle.

Tilu kirjoitti...

Hyviä vointeja teillekin rk ja kaima :)

Adelhaid kirjoitti...

Ihanan aktiivisen kuuloista syksyä sulla!

Terhi kirjoitti...

♡ Hyvää joulua kaimalle perheineen ♡