perjantai 2. elokuuta 2013

Auts

Eilen kävin TYKSissä uuden nännin tatuoinnissa. Oikein mukava sairaanhoitaja teki työn, lopputulos on vielä rasvalapun alla, joten vielä en tiedä tuliko hyvän värinen nänni. Vaikka alueelle levitettiinkin puudutussalvaa, tatuointi sattui paljon enemmän, mihin olin varautunut. Nyt, kun aihe on itselle ajankohtainen ja lämpimät ilmat sallii ihmisten keveän pukeutumisen, olen huomannut millainen villitys tatuoinnella vartalon kuvittaminen oikein onkaan. Naisillakin on suuria koko käden, selän tai rinnuksen, joillakin jopa nämä kaikki, peittäviä tatuointeja. On siinä ollut kärsimystä ja aivan turhuuden, joskus tuntuu jopa tyhmyyden takia.(ei ne kuvat monestikaan ole mitään taideteoksia).  

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut kuitenkin "maaliin pääsystä", vaikka varmasti iso auts olikin. Jatkuvatko kontrollit nyt kerran vuodessa terveyskeskuksessa, vai miten se on sielläpäin?
Eipä tässä nyt muuta kuin ihanata loppukesää ja syövätöntä loppuelämää! :)

Tilu kirjoitti...

Meillä on TYKSissä mammot ja ultrat 5v, hoitojen jälkeen. Lääkärikontrolleja ei ihan joka vuosi. Ensi keväänä pääsen vielä kontrollikuviin TYKSiin ja sitten jatko onkin avoin. Lokakuussa on vielä uuden rinnan lopputarkastus.