lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hyvää Pääsiäistä

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!
Leikkauksen jälkeiset vaivat alkavat olla jo melko vähäiset. Työhön paluun jälkeen uutena oireena on ilmaantunut leikatun puolen käden turvotus. Välillä turvottaa enemmän ja välillä vähemmän, ilmeisesti konttorityö= tietokoneen naputtelu ja istumatyö eivät ole hyväksi kädelle. Turvotuksen lisäksi on vain vähäisiä tuntemuksia haavoissa ja ajoittain vatsanahka piukottaa, mutta yleisesti ottaen voin hyvin.

Tänään on ollut ihanan keväinen päivä, löysin ensimmäiset sinivuokot!

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinnepäin sinivuokkojen kera:) meillä vielä hiihdellään upeilla laduilla vaikka muuten kevään merkkejä onkin. Tuon käden turvottelun huomaan itsellänikin selkeästi pahenevan jos joudun töissä enemmän olemaan koneella..tylsä homma, hieman helpotti työkoneen näppäimistön eteen asenettu "rolleri" mutta sinulla sellainen lienee jo vakiovarusteena. Ja vielä faktatietoa haava-asioissa;) eli "haavan kypsymiseen" menee vuosia eli jonkinsortin tuntemukset vielä normaalinrajoissa:) Mukavaa keväänjatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä sinullekin! Ja sinivuokkoja! Uskomatonta, kun Hesas satoi tänäänkin vielä lunta ja tuntuu, että kevät ei etene yhtään :(
Harmi sen turvotuksen kanssa. Varmaan turhauttaa uudet vaivat, kun on vasta entisistä toipimassa.
Mutta jaksaa, jaksaa...

Terhi kirjoitti...

Sinivuokkoja, wau!

Toivottavasti turvottelu helpottaa pian ja jos ei, niin oliskohan tukihihan käyttö ja/tai lymfahoito hyvä aloittaa mahd. pian?

Mulla on tuo portin poistosta jäänyt arpikin "elänyt tässä ihan omaa elämäänsä". Ensin siihen tuli paksu arpi ja sitä kutitteli ja kihelmöi. Ajattelin jo, että pitääkö kohta soittaa ja kysyä kuinka pitkään se on normaalia. Ja sitten huomasin, että arpi alkaakin "litistyä". Kaippa se on ihan ok.

Pääsiäinen meni jo, mutta oikein hyvää kevättä sinne sinivuokkojen maille! :)