lauantai 3. maaliskuuta 2012

Neljä viikkoa leikkauksesta

Jo neljä viikkoa leikkauksesta vierähtänyt. Mitään ihmeellistä edistymistä viime viikkoisesta ei ole tapahtunut. Ehkä kävely sujuu vähän kevyemmin, (syynä voi olla myös keväisen aurinoiset päivät) ja käden liikerata on ehkä vähän parempi. Mieliala on kuitenkin hyvä. Kävin viikolla kampaajalla ja optikolla hakemassa vähän pirteämpää ilmettä kevääseen, tarttuipa mukaan uusi neulekin. Ilmat ovat tosiaankin olleet aivan uskomattoman upeat. Tällaisella kelillä tuntuu, että hengittäminen on helpompaa ja hartiat taas laskee kylmässä kärvistelyn jälkeen. Kyllä kevät on upeaa aikaa!

7 kommenttia:

Nina kirjoitti...

mukava kuulla että kuiteski olotila kohenee vaikka edes aavistus kerralla:)Aurinko kyllä tuo mukanaan selvästi täälläkin suunnalla puhtia päiviin. Käväisin pikkuisella hiihtolenkillä tuossa äsken rohkaistuneena viikon aiemmasta lenkistä kun leikatun puolen käteni ei niin hirveesti kipeytyny että kipua ei olis kestäny:)
Mukavaa toipumislomaa vielä sinne ja liikeratoja reenaamaan vaan ohjeiden sallimissa rajoissa:)

Terhi kirjoitti...

Pääasia ettei mitään takapakkia tule, vaan parempaan päin olet menossa, vaikkakin pikkuhiljaa. Ja tärkeää on, että mieliala on hyvä :)

Aurinkoa lisää!

Tilu kirjoitti...

Tänään maanantainakin aurinko hellii ja lisää energiaa. Innostuin leipomaan jopa pullaakin, josta pojat olivat kovin tyytyväisiä koulusta tultuaan.

betty kirjoitti...

Ihanaa että tulee kevät, tosiaan tuntuu aivan erilaiselta kun on valoa ja ei-enää-niin-kamalan kylmää. Ja minusta tuntuu ihan samalta kuin sinustakin, tosiaan hengittäminenkin on helpompaa. Ja koko ajan vaan paranee, eikö ens viikoksi luvattukin varsin keväisiä kelejä.

Pullan leipominen on varma keino ilahduttaa perheen miesväkeä ! Kumma muuten että miehet ovatkin erityisesti kunnon kotipullan ystäviä ! Mutta eihän sitä mikään voitakaan. JAKSUJA ! JA sitä IHANAA KEVÄTTÄ !

Anonyymi kirjoitti...

Pullantuoksuinen äiti - kivaa :D
Hyvää naistenpäivää!

Tilu kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää teillekin!

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle :)