keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ulko on niin pal kaunist

Kuten otsikossakin jo tokaisin, meillä on jopa täällä Lounais-rannikollakin niin kauniit talviset maisemat kuin lapissa asuisi. Havut on paksun lumipeitteen kuorruttamina ja lehtipuutkin ovat tänään saaneet kuuraa yllensä. Jopa kalpea aurinkokin yrittää kumottaa pilvikerroksen läpi. Tosi upeeta.

Pikkuhiljaa olen ryhtynyt taas ppp-projektin mukaiseen ruokavalioon. Vain muutama jouluinen konvehti on enää eksynyt suuhun. Keitettiin miehen kanssa kattilallinen kaali-vihanneskeittoakin, jolla tunnetusti saa aineenvaihduntaan liikettä. Tänä aamuna kävin ensimmäisen kerran puntarissa sitten aikalisän. Olin todella iloisesti yllättynyt kun mittari ei näyttänytkään niin suuria lukemia kuin pelkäsin, vaan näyttö esitti 67,6 kg.
Tästähän on ihan hyvä jatkaa. Housun vyötärö kiristi jo siihen malliin, että uskoin lukemien olevan ainakin pari kiloa enemmän, mutta ehkä kiristys on vain jotain sekalaisen ruokavalion aiheuttamaa turvotusta.

Eilen sain odottamani kirpparipaikan ja nyt onkin ollut puuhaa myytävien silittämisessä ja hinnoitteluissa. Onneksi kirpparipaikka vapautui nyt lomaviikolla, niin ehdin rauhassa haeskella myyntiin menevää rompetta.

Jalkavaivat tuntuu vähän helpottavan. Ennen joulua työpaikkalääkäri antoi lähetteen jalkafysioterapeutille, joka antoi hyviä venyttelyohjeita ja tuntuu venyttelyistä olleen apua. Tosi mukavaa hoitoa tuo jalkafysioterapeutilla käynti oli, kun nuori poika hieroi jalkapohjia. :)
 

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kelit on hyvät, kun hiihtämään pääsee. Ei ollut Hesas viime vuonnakaan tämmöstä, että marraskuun ensilumi jäi pysyväksi. Teillä siellä lounaan kulmalla on varmaan ihan oma ilmasto, paitsi tänä vuonna? Tuntuu että mitä nyt Turussa, sitä kohta Helsingissä ja se on aina LUNTA.
Voi, voi tuota projektia. Sinulla on lähtöpunnitukseen verrattuna 300 g lisää, eikä se paljoa ole. Mutta "uusiks män" kuitenkin. Ei oteta paineita, onhan tässä ensi jouluun taas reilusti aikaa! Su-aamuna yritän minäkin pakottaa jalkani puntarille, ainakin toisen niistä, ja jos seisoisi vaikka varpaillaan vaan.

Kitsune kirjoitti...

Huh, minä en ole vaa'alle vielä joulun jälkeen uskaltautunut, ja taidan vielä odottaa loppiaisenkin yli...

Mukava kuulla että fysioterapiasta on ollut apua jalkavaivoihin.

olga kirjoitti...

Mikäpä on tänä talvena ihaillessa hienoja maisemia ja nauttia talvisäästä. Meillä oli tänään -10 eli juuri sopiva ulkoiluilma.

Vähän vyötärö joulun jälkeen kiristää, syötyä tuli enemmän kun laki salli. Onneksi on suklaatkin loppu.

Tuo kirpparijuttu kuulosti hyvältä, kun sitä aina kertyy niin paljon vaatetta ja tavaraa komeroihin, mitä ei enää tarvitse.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Näinköhän sitä ilkeää itseään punnita vielä Loppiaisenakaan.. Me älypäät ostimme suklaata vielä kentältä ja koneesta (!) - vaikka sitä jäi kotiinkin, eikä ne tietenkään olleet kelvanneet talonvahdillemme...

Hyvä että jalkavaivat on alkaneet helpottaa :)

Ne kierrätyssäkit seisoo meillä edelleen varastossa..

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Punnitustulos oli plusmerkkinen, kuten olettaa saattoi ja paino oli taas yli kuudenkympin. Sen paremmin en painanut lukemia mieleeni..

Anonyymi kirjoitti...

Pituus: 178 cm
Paino: 74 kg
BMI on: 23.36
Normaali paino
Jouluplussaa 1 kg!

En kerro kuka. Ai hitsi, ei täällä voikaan anonyyminä kommentoida. Niin että huomenta vaan kaikille!

Unknown kirjoitti...

Hui, miten tarkat tiedot Ärkoolla.... apua. Mä en kyllä suostu tollaseen.
Moi, mun nimi on Sanna ja mä oon...vaikka 36v vaan.
Tulos tällä viikolla -6,9kg ja kokonaispudotus -19,2kg.
Älkääkä siellä liiemmin pomppiko, matkaa on vielä ziljoona kiloa jäljellä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sanna, heitän vain pituus- ja painoluvut bmi-laskuriin ja kopioin tuloksen suoraan sieltä! Lisäsin itse vain "jouluplussan".
Kun on kova pää, niin pitää olla kova komento, lukusarja näyttää suorastaan arjalaisen jämptiltä!

Pomp, pomp ... hyvä Sanna!

Tilu kirjoitti...

Juu, nuo Sannan pudottamat kilot tuntuvat huisalta saavutukselta.
Onnea myös rk.lle, hyvin on kontrolli sinulla säilynyt kun joulukiloja tuli vain 1+

pirtsikka kirjoitti...

TILU MOI !!!
The pikkujoulut lähestyy ; ) tuletko meiän kanssa messissä ? Olen kinunut mieheni mukaan ajuriksi, poimitaan sut jostain, kerro vaan mistä !! Me ollaan Intercontinentalissa yötä, on kans jossain suht liki pikkujoulupaikkaa. Seuraavana päivänä pudotetaan sit sut, mihkä haluut.
Pian Tilu nähdään ; )

pirtsikka kirjoitti...

Tilu - vielä moi ! MIten sulla meni siellä korjauskonsultaatiossa marraskuussa?
Aattele - nyt vasta tajusin, että voin kommentoida sulle, kun thanks to Kitsune, mulla on hlöllisyys ; )
Olis kiva, jos tulisit meidän kans messiin - ei maksa mitään! Yksi pyyntp on, haluaisin kyl kovasti saada sun palmikkosukkien ohjeen ; )

Tilu kirjoitti...

Pirtsikka, kiitos kyytitarjouksesta, Kyllä hyppään takapenkille mielelläni. Illalla pääsenkin toisella kyydillä Tampereelta kotiin, joten tämä reissuhan järjestyi mukavasti ilman vr:n palveluja.
Palmikkosukkiin ei ole mitään kirjallista ohjetta, vaan olen kutonut niitä ihan näppituntumalla.

Kirurgin kontrollista en tosiaankaan ole muistanut kirjoittaa mitään, taidan kertoa siitä sinulle livenä matkaviihdykkeeksi :)

Määrätkää te mihin ja milloin asetun odottamaan peukalokyytiä.
Ja minkälaiseen autoon hyppään.

Kiitos jo etukäteen.

Tilu kirjoitti...

PS asun lähellä Manhattan-K-markettia.

pirtsikka kirjoitti...

Loistava sijainti eli tullaan poimimaan sut Manhattanin huoltikselta klo 14.00 lauantaina ja Turku on kaupunki eikä New York ; ). Auto on musta Jeep.

Tilu kirjoitti...

Kiitos, että pääsenkin kyytiin ihan läheltä.
Nähdään lauantaina.