sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Punnitus 4

Paino putoaa melko tasaista vauhtia. Nyt nuo menetetyt kilot alkaa jo tuntumaan olotilassakin, enää ei kenkiä pukiessa pallea ota niin kovasti vastaan.
En ole syönyt niin kamalan kurinalaisesti, vaan nannaa ja pullaakin olen välillä pistellyt. Ehkä tiukkaa diettiä noudattamalla saisi painoa putoamaan enemmän, mutta elämä olisi jatkuvaa kalorien laskemista.

Liikuntaa olen harrastanut entiseen tahtiin ja olo on muutoinkin ihan hyvä.

Tsemppiä ppp-läisille, jatketaan edelleen sitkeästi kohti tavoitteita.
Tsemppiä myös kaikille, joiden hoidot jatkuvat.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Tilu! Osaat olla niin tasaisen kurinalainen, että kateeksi käy. Eikä pienet herkutkaan ole kielletty; esimerkillinen PPP:läinen. Sinniä jatkoon. Mikä se tavoitteesi nyt olikaan? Tällä menolla olet piankin siellä. Kivat sulle.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Päivän BMI on 26,4 ja miinusta olisi 500 grammaa. Ja heti punnituksen jälkeen aukesi suklaalevy..

Hyvä Tilu!

Unknown kirjoitti...

Hyvä Tilu, Hyvä Tee!! Loistavaa!!
Rk:n punnitus missä?

Meikäläinen siirsi punnitusta yhdellä päivällä, kun unohdin aamulla torille lähdessä piipahtaa vaa'alla. Paljastan salaisuuden teille huomenna :)

Pikkujouluissahan on kevyttä porukkaa tällä meiningillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Sanna hyvä. Viittaan Tilun edellisen postauksen toiseksi viimeiseen kommenttiin! (Eikä näkynyt lenkillä yhtään närheä, munista puhumattakaan!)

Unknown kirjoitti...

Ärkoo hyvä. Sinähän höpiset ihan väärien tekstien alle :) :) :) :)
Enpäs tajunnut tuolta käydä lukasemassa sun apinanraivokohtausta. Höhhelis. Komppaan Tilua, ei ainakaan paino noussut :) Hyvä homma!?
Älä stressaa, äläkä hermoile!
Mulla onkin sulle munat ja närhet näyttää :) :)

tiina kirjoitti...

Hienoa hienoa! Nyt on vauhti päällä ja asenne kohdillaan, kun kerran pystyy sallimaan itselle herkutkin!

ITsellä tämä nyt takkuaa, mutten ota sitä nyt mitenkään raskaasti:) neljäsataa grammaa ollaan taas plussan puolella. Ruoka on maistunut, joten siitä on pitänyt nauttia.. Ja palkintoherkkujakin olen itselleni suonut, ja kaverikahveilla leivoksen. KAupungilla liikkuminen on näköjään vaarallista..

Tsemppiä tulevaan viikkoon tilulle ja muille tiimiläisille!

Kiara kirjoitti...

Haudiahoi, pistänpä tänne the viralliseen paikkaan the virallisen lukeman eiliseltä. Kyllä se on se -900g, mitä tuolla Teen blogissa väläyttelin.

Eilen näin yhtä tuttavaani piiiiitkästä aikaa, hän ekana totesi, että olenpas minä laihtunut. Ilo oli sanoa, että aivan, niin olen. N. 2,5kg niin olen tavoitteessani 55kg. Lähtöhän oli silloin kesän lopussa minun mitoilleni (155cm) aivan liian iso luku eli 64,5kg.

Hieno lukema sinullakin Tilu! Loistavaa.

olga kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee, ei kananta liian tiukille itseään laittaa tulee vaan sorrutttua herkemmin mässäilyyn. Hyvää työviikkoa sinulle :)

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Jos ei Sanna kohta päivitä omaa tulostaan tänne, niin minä teen sen ;)

Unknown kirjoitti...

:D :D :D :D :D :D Kauhia uhkailija!! Hui!!!!!
Älä pilaa mun yllätystä :)

Kitsune kirjoitti...

Hienoja tuloksia täällä! Itse varmaan viikonloppuna nollasin kaiken minkä viime viikolla karistin...

Tilu kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta ladyt.
Mikä se Sannan ylläri nyt on????
Kerrot heti!
Tiinalle terkkuja, sinun pitää nauttia kaikesta mikä vaan maistuu, sinulta ne kilot varmastikin varisee kunhan pääset taas juoksentelemaan niitä 10 kilsan lenkkilöitä.
Kiaralla taitaa olla paras ppp-tulos onnea!

Unknown kirjoitti...

Totista totta.
Tulokseni viime viikolta:
-7,1kg
yht. -7,9kg

Kiittää ja kumartaa. Nyt alan tosissaan töihin tämän painon kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Sanna! Hieno juttu. Tuo kannustaa varmasti jatkamaan. Mutta, mutta ... - et kai ole aloittanut syömälakkoa?

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Sanna saa kyllä kertoa meille muillekkin, miten tuo on mahdollista - ja sitten me päivitellään, että eihän noin voi tehdä...

Aivan älyttömän mahtava tulos!

Unknown kirjoitti...

En todellakaan ole syömälakossa.
Aloitin nyt pudottamaan painoa ryhmässä, sillä itse en näytä sitä alas saavan. Syömme ateriankorvikkeita, eli VLCD-dieetti tämä on. "Very low in calories". Minullahan tuota ylipainoa riittää Tilun verran, joten ensimmäisen viikon mieletön tulos oli odotettavissa.
Käyn kerran viikossa ryhmässä, jossa punnaus ja puhutaan ruuasta, lisäksi joka päivä pitää urheilla 30min. Pussikeittojen jälkeen tähän kuuluu, että jatketaan elämää VHH-dieetillä, joka sopii minulle kuin nenä päähän.

Löysin tämän sattumalta ja päätin alkaa hommiin... muuten en saa mitään aikaiseksi ominpäin. Jos joku haluaa tutustua paremmin niin Cambridge-kuuri on tämän nimi.
Paastolla on ollut helppo olla (paasto= pelkillä keitoilla) ja meinaan jatkaa sen verran kun hyvältä tuntuu. Välillä saa pitää paastoPLUS viikkoja jossa pussien lisäksi syödään lihaa ja kasviksia.
Alkuun tosiaan minulta lähtee varmastikin vauhdilla, kun ylipainoa on niiiiiiiin paljon. Hyvältä kuitenkin tuntuu ja se on varmaankin paras. Lääkäreiltäkin olen saanut luvan alkaa VLCD-dieetille.
Kiitokset onnitteluista.

ps. Ruotsin cambridge-sivuilla on paljon enemmän onnistujia ja mahtavia pudotuksia, kun siellä se on toiminut niin paljon kauemmin.

Tilu kirjoitti...

Huisaa, huisaa Sanna!
Eräs työkaverini laihdutti myöskin joillakin pussiruuilla ja kuntosalin liikuntaohjelmalla hyvin tuloksin. Kun hänet näin laihtuneena en meinannut tuntea, niin oli nainen muuttunut. Hänen kuuriinsa kuuluu myös vuoden seuranta, ettei menetetyt kilot vaan hiivi takaisin.

Adelhaid kirjoitti...

Hienoa edistymista! Malttia vaan niin jaksaa paremmin ja tulokset on pysyvampia kuin mahdottomalla kitudieetilla.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Huikeita olivat suomalaistenkin muutokset sivuilla! Ja huikea tulee olemaan Sannankin muutos, jee! Kiitos kun kerroit meillekkin :) Mun on nyt vaan säästettävä niissä syömisissä - ei pysty nyt laittamaan rahaa tähän projektiin likoon. Mutta pienin askelin mennään..

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Laitankin tänne piiloon tulokseni, joka ei plussamerkillään yllättänyt; 100g on plussaa tämän päivän punnituksessa. Hyvä ettei enempää..

Parempia tuloksia muille!

Anonyymi kirjoitti...

Heh - löysinpäs, Tee! Toivon että nautit kaikista syömistäsi herkuista ja jätät ensi viikolla himpun vähemmälle sen nautiskelun!