sunnuntai 24. lokakuuta 2010

+ - 0

Yllätyin tämän päivän punnitustuloksesta. Pelkäsin jo, että paino olisi vähentymisen sijaan lisääntynyt, mutta tuo sama viimeviikkoinen paholaisen lukuhan sieltä tupsahti mittariin jälleen.
Menneellä viikolla olen kyllä ollut melko huolimaton suupalojen suhteen. Niin on tullut naposteltua sipsejä kuin namuja ja suklaatakin. Onneksi ei tuho ole ollut tämän suurempi.

Liikuntasuoritukset ovat olleet lähes ennallaan paitsi tiistaina ei ollut jumppaa ja parina päivänä työmatka meni bussissa istuskellen kun ilma oli niin surkea.
Monipuolisesta liikunnasta huolimatta tutut kipuilut ovat jatkuneet. Jalkapohjat sattuvat liikkeelle lähtiessä ensimmäiset askeleet ja kädet aina välillä antavat tuntemuksia. Nämä vaivat ovat jatkuneet sytostaattidouppauksesta välillä lievempinä ja välillä vahvempina, mutta kyllä niiden kanssa on jo oppinut elämään.

Enää on viikko jäljellä työkokeilun 4 tuntista päivää. Marraskuussahan tuntimäärä nousee 6:een. Nopeasti ovat nämä pari kuukautta töissä hurahtaneet. Sen työ on aiheuttanut, ettei kotona enää ehdi niin paljoa blogeja seurata. Nyt kun työpäivän jo tuijottelee pääteruutua monesti ei sitten enää illalla jaksa istahtaa koneelle.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, voikaahan hyvin!

P.S. Meni tämä blokkaus vähän myöhäiseksi, kun piti katsella salsaavia tanssijoita töllöttimestä.
Monet olivatkin ehtineet kirjaamaan tuloksensa edelliseen. Sannalla tuntuu olevan edelleenkin kova tahti päällä. Me rk:n kanssa ollaan nyt vähän jumiuduttu entisiin lukemiin. Muilla ppp-läisillä hyvä tahti päällä.
Hienoa flikat!

14 kommenttia:

Kitsune kirjoitti...

Välillä se paino vain jumittaa. Minulla meni pari viikkoa niissä merkeissä. Painonvartijoissa aikoinaan väittivät, että jos on ollut tietyn painoinen pitkään, keho "muistaa" ja pyrkii hakeutumaan siihen painoon. Liekö mitään perää... mutta minulla ainakin tuo jumituspaino oli se, joka oli ennen syöpähoitojen alkua.

Ai sinullakin on tuota jalkapohjien aristusta? Ja yhä vain, vaikka sytojen loppumisesta on jo, mitä, melkein 8 kk?

Nopeasti on tosiaan pari kuukautta vilahtanut. Jaksamista työlääseen syksyyn!

Tilu kirjoitti...

Juu, jalat tosiaankin on välillä ihan pökkelöt ja jalkapohjat on kipeät, varsinkin jos on istunut pidemmän aikaa paikoillaan. Onneksi muutaman askeleen jälkeen tuntemukset alkaa helpottamaan.

kiitos :)

Adelhaid kirjoitti...

0-tulos on ihan hyvä tulos, voi olla, että sitten taas tipahtaa enemmän. Malttia vaan.

Mullakin jalkapohjat ja erityisesti kantapäät aristaa liikkeelle lähtiessä. Taitaa siis näitä nivelvaivoja jatkua sitten pidempään, jos teilläkin niitä vielä on.

olga kirjoitti...

Välillä tulee tasausaikoja, pitää olla vaan sitkeä.
Kyllä jatkuvat nivet ja kiputialt on tuttua. Kyllä ne viimeksi sitten katosivat kokonaan.
Tää cef on pakosta painonpudostusta, kun ei ole voinut syödä viikkoon kunnolla.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Näyttävään lukemaan jämähditkin ;) Mutta hyvä oli, ettei tullut plussaa. Pikkuhiljaa parannellaan näitä elämäntapoja ja saadaan aikaan pysyvämpiä tuloksia. Sitäpaitsi lihaksethan painaa läskiä enemmän ;)

Kiara kirjoitti...

Apua, mikähän mun edellinen punnitustulos olikaan... No, kuitenkin epävirallinen punnitustulos viikonlopulta, väärällä vaa'alla. 56.8. Enää 1.8kg tavoitteeseen. Olen niiin onnellinen.

Mustakin nollatuloskin on hyvä.

Tilu kirjoitti...

Onnea Kiara, sulla onkin enää vähän pudotettavaa.
Itselleni laitoin tavoitteeksi 61 kg. Saapa nähdä tavoitanko tuon lukeman.

betty kirjoitti...

Mulla meni vähän kehnosti tämän projektin suhteen, laivalla tuli herkuista kilo ja laivatuliaisista ja muusta napostelusta taas kilo, kehtaanko sanoa että + 1 alkupainoon, pentele. Mulla on varmaan joku aineenvaihduntahäiriö, miten voi paino nousta vaan koko ajan. Puolisko epäilee että mun lääkkeet kerää nestettä ja hidastaa aineenvaihduntaa, mä epäilen että en liiku tarpeeks. Mutta: aloitin juuri uudestaan ! Ehkä ens viikolla kaikki on toisin !

Tilu kirjoitti...

Betty,Kaipa puolisko on ainakin puoliksi oikeassa- Tamoflen- lääkitys vaihdevuosioireineen lihottaa helposti. Tai ei kai se pieni pilleri lihota vaan sen vaikutus.
Loppuviikon pinnistys voisi pudottaa ainakin 500 kg.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Juu, Bettyn puolisko voi hyvinkin olla oikeilla jäljillä. Minähän en ole liikoja pinnistellyt, mutta kahvi on viimeaikoina maistunut niin, että nesteitä ei kerry varmaan siksi. Paitsi pusseiksi silmien alle ja rakkuloiksi milloin minnekkin..

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Päivitystä; Tämän aamun lukemat -700g ja BMI 25,9 :) Mies oli tiputtanut viikossa 2,2 kg ja pojankin paino oli hieman pudonnut ;) Eli jatketaan tiukempaa linjaa koko perhe. Ja pidetään karkkipäivä punnauksen päälle..

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Tee + perhe! Eipä tuo punnauksen jälkeinen karkkipäivä tunnu yhtään haittaavan, kun tulos oli NOIN hyvä silti.
Minulla käsi lipsahti eilen (ja vissiin vähän jo edellisenä päivänä) ihan itsekseen keksipussille ja sitten uudelleen ja uudelleen... kunnes pussin pohja tuli vastaan! Hyviä oli karpalokaurakeksit, joo. Ja vihreä teekin niiden kanssa! Pelon tärinää ja keksivarkaan häpeää oli kovasti ilmassa aamulla puntarille noustessa, mutta yllätys, yllätys,
paino oli 80,5 kg ja BMI 25,4. Siis kilo vähemmän kuin viimeksi, paitsi silloin se oli noussut puoli kiloa. Hitto kun saisi jo luvun alkamaan 7:llä! Kannustusta, please!
Hyviä lukemia muillekin ja sinniä taas jatkoon! Toivottelee rk

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Hienostihan se on nyt sulla mennyt, jos on kilo vähemmän kuin viimeksi! Eiku kohti vyötäröä ja pienempää uusimisriskiä ;)

Kitsune kirjoitti...

Hienoja tuloksia Tee ja rk!

Mulla projekti etenee hitaasti, -300 g tällä viikolla, mutta oikea suunta kuitenkin...