sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Punnitus 3

Nyt sain ladattua kuvankin
Jostakin syystä kuvien lataaminen blogiin ei tänään onnistu. Ihan oikeasti- en nyt yritä pimittää punnitustulosta.
Virallinen mittarilukema näytti kameran kanssa 66,8 kg (ilman kameraa 66,3), joten menneellä viikolla pudotusta on tapahtunut vajaa kilo. Syntilistalla on nannan syönti. Laitoin itselleni turhan ison houkutuksen kun torstaina Tampereen Teatterireissulla pistäydyttiin Makeistukussa ja ostin pari muovikassillista namuja. Niistä piti säästellä jouluksikin, mutta tätä menoa pussit ovat tyhjentyneet muutamassa viikossa. : [
Voi tätä ihmisen heikkoa luonnetta!
 Liikuntaa harrastettu seuraavasti: maanantaina jumppaa, tiistaina ratsastusta ja jumppaa ja pyörällä työmatkat paitsi torstaina ja perjantaina, tänään tv2:n jumppaohjelman mukaan venyttelyjoogaa.
Viikolla kevennetty dieetti edelleen pitää, mutta nämä viikonloput tahtovat olla täynnä repsahduksia.

PPP-ryhmän viikon punnitustuloksia on osa jo edellisesn postauksen kommentissa.

Meidän poikien koulussa on perjantain viimeinen tunti nimetty pp-tunniksi= ponnistus ja palkinto. Jos on viikon hoitanut koulutehtävät hyvin saa pp-tunnilla pelata tai tehdä jotain muuta mukavaa. Jos taas viikolla on kertynyt 2 unohdusta joko tekemättömien läksyjen muodossa tai unohdusten takia. PP-tunnilla tehdään tekemättömiä läksyjä tai lisätehtäviä. Onkohan minullakin viikon ponnistelujen jälkeen viikonloppuna sellainen palkitsemisen tarve, jolloin helpommin repsahtaa herkuttelemaan. Pitäisi keksiä jokin parempi tapa palkita kuin herkuttelu.

En pääse myöskään kommentoimaan niihin blogeihin, mihin pitää kommentoida omalla gmail-tilillä. Jokin tässä koneessa nyt mättää.

Hyvää viikkoa kaikille!.

9 kommenttia:

Kitsune kirjoitti...

No mutta hienostihan se dieetti on mennyt jos kilo on kuitenkin pudonnut.

Uusimmassa Kauneus & terveys -lehdessä oli juttu ravitsemusasiantuntija Patrik Borgista. Hänellä oli ajatus, että kiellot aiheuttavat vain ruokaan liittyviä himoja. Kannattaa lukea, minusta Borgin puheissa on ajatusta.

tiina kirjoitti...

Liityn lisääjien joukkoon.. viime punnituksesta +700g. Saattoipa olla kaikki varaosat paikallaan.. Ruoka maistuu, juokseminen on kielletty, pitää siis vältellä jääkaappia ja käydä kaupassa vähemmän nälkäisenä. Tehokkainta todellakin on, kun kiertää ne makeistukut kaukaa ja jättää juustovalikoiman sinne tiskiin odottamaan joulua. Konstit on hallussa.

Mutta enivei liikunnallista ja maistuvaakin viikkoa kaikille jengiläisille!

Kiara kirjoitti...

Kävin eilen monen monta kertaa puntarilla, sillä en uskonut sen lukemia. Korkeimmillaan 58.3kg näytti vaaka. Sen otan viikonlopun lukemaksi. Jatkossa siirryn kyllä kertapunnitukseen per viikonloppu, tässähän tulee vielä hulluksi ;)

-400g edellisestä siis. Olen niiiin tyytyväinen itseeni.

Hyvä tulos sinulla Tilu. Loistava!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Mahtava tulos Tilulla ja vielä repsahduksien kera! Hyvä Kiara myös! Tiinahan ei saa edes laihduttaa vielä, eiköstä? Ja onko Tiinalla ylipäänsä jotain pudotettavaa..? Taidat vasta kerätä sitä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä te kaikki! Tiinakin. Kehukaa itseänne, sisunaiset! Aika hauska tuo Kiaran moneen kertaan punnitus! Minä saan kehut vasta ensi viikolla - toivottavasti, tai nytkin ihan vähän siitä, että ei sentään noussut - huoh.

olga kirjoitti...

Hyvin olet klaarannut viikot, viikonloppuna sitä aina haluaisi palkita itseään. Miksi juuri ruualla ja etenkin herkuilla? karkkikaupat on pahoja. Minäkin etsin ja kaivelin tyttären syntymäpäiväjäänne karkkeja jostin kätköistä. Olen huomannut myös salmiakin auttavan pieneen kuvotukseen, eli ei sitä voi nyt ainakaan itseltään kieltää. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle :D

Unknown kirjoitti...

-800g. Jeeee!
Vaikkakin enemmänkin olisi saanut mennä, mutta sentään miinusmerkki edessä kontra edellinen viikko.
Tästä jatketaan ja paremmin eväin :).... hymyilee salaisuutensa kera :D :D :D :D
Eteenpäin, sano mummo lumessa!

Hyvä tytöt!!

Anonyymi kirjoitti...

EN ALA! Nyyh! Blääh! Vain silmälasit enää riisumatta ja puntarin viisari ei hievahdakaan viime viikkoisesta! Ei vaikka varpaillaan seisoisi! Tiesin sen kyllä mittaamattakin, loppuviikosta "höylä" unohtui pahemman kerran. Joo, mutta lenkkeilty on ahkeraan, kun on ollut niin hienot kelitkin.
Ja kyllä minä sittenkin alan, koetan kovasti muistaa sen juustohöylän vielä loppuviikostakin.
Muille toivon parempia tuloksia ja kovasti tahdonvoimaa jatkoon! Hyvää sunnuntaipäivää! Ja eikun lenkille - jos vaikka närhiä bongaisi!

Tilu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!
Rk- sehän on jo hyvä, ettei paino ole noussut. Ensimmäisellä viikolla hävinnyt paino ei ole tullut takaisin.
Tsemppiä vaan tulevalle viikolle!