lauantai 19. kesäkuuta 2010

Sadetta, prinsessoja ja tangoa

Kuva Tanskasta

Tulin vain toivottelemaan hyvää viikonlopun jatkoa teille!

Tänään aloitin uuden kukkapenkin teon, mutta sade katkaisi hyvän puuhastelufiiliksen. Sitten röhnähdin vain sohvalle ihailemaan kun kaunis prinsessa sai prinssinsä. Komiata oli meno. Nyt telkusta tulee kotimaisen kuninkaalisen hankintaa, tangomarkkinoiden karsinta. Koko ilta pelkkää kuninkaallista menoa. Meillä onkin tänään niin rauhallista, kun kaksoset ovat partioleirillä ja mies geokätköreissulla lankomieheni kanssa. Esikoinenkin istuu huoneessaan pelaamassa jotain aivoja tuhoavaa PS3-peliä. Että semmoista menoa täällä.

Nyt olen syönyt kolmisen viikkoa viisivuotisesta Tamoflen-kuurista (hormooniestolääke). Ei ole vielä parta ja rintakarvat kasvaneet eikä ääni muuttunut bassoksi. En ole huomannut oikeastaan mitään suurempia haittavaikutuksia mummutautioireiden lisäksi. Toivottavasti niitä ei ilmaannu pidemmänkään käytön jälkeen.
Näiden kuumien aaltojenkin kanssa pärjäilee ainakin kotioloissa, tiedä sitten tuleeko noloja tilanteita työmaailamassa kun aina välillä naama vetää hehkuvan punaiseksi.

Onko joku teistä saanut jotain informaatiota rintojen korjausleikkauksesta, milloin semmoista aletaan suunnitella? Itse kun kysyin asiasta viimeisellä sädehoidon lääkärikontrollilla, lääkäri olisi laittanut lähetteen kirurgin vastaanotolle. En silloin kärventyneen nahan kanssa katsonut asiaa vielä ajankohtaiseksi, mitä sitä kirurgin kallista aikaa tuhlaamaan ennen aikojaan. Mutta silti kiinnostaisi, että kuinka pitkä aika yleensä odotellaan hoitojen päättymisestä ennen korjausleikkausta.

Voikaahan hyvin!


4 kommenttia:

betty kirjoitti...

Multa kysyttin puolen vuoden jälkeen säteiden päättymisestä, olenko ajatellut mennä leikkausjonoon. En ollut vielä halukas, mutta nyt asia on mielessä ja alkanut kiinnosttaa ja aion ilmoittautua jonoon jos huolitaan. Tarkempia faktoja aikarajoista tms. en tiiä, mutta mielenkiintoista olisi tietää.

Häähumua on seurattu täälläkin, on kyllä mahtavat menot ja järjestelyt. Ja todellakin niin onnellisen näköinen prinsessa, että hänelle suo onnensa !

Hyvää viikonvaihdetta !

tiina kirjoitti...

Samat vinkeet täälläpäin.. kuninkaallisia on seurattu, juhlittukin hyvällä syyllä:)

Rintojen korjausleikkauksessa korkean riskin potilaalla pidetään (ainakin meilläpäin) kolmea vuotta. Itselläni on lupaus kirurgian konsultaatiosta loppuvuodesta 2011, eli rapiat 3 v diagnooseista ja leikkauksista. Sitä odotellessa, yritetään pitää proteesit paikallaan.. (on muuten aikas hankalaa hommaa kesäkuumalla kukkapenkkiä kitkiessä..).

Ihanan kuninkaallisissa tunnelmissa toivotan hyvää pyhää!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos nätistä kuvasta Tanskanmaalta!

En tiedä miten siellä Turuus, mutta täällä Hesas on kyllä pitkä matka kiireettömästä lähetteestä kirurgia "vaivaamaan". Ehtii punoittava iho parantua moneen kertaan, ennenkuin mitään tapahtuu, edes arviota siitä että tuleeko tapahtumaan ylipäänsä. Hyvältä tuntuu kuitenkin toipumisesi niin paljon, että ajattelet jo korjausleikkausta.


Tervetuloa hormooniestokerhoon. Hyvä jos sivuvaikutukset jäisivät sinulla vähäisiksi. Hikoilua, valvomista, hiusten harvenemista, kuivumista ja yleistä "rupsahtamista" on oma 1,5 v. kokemukseni. Ei kivaa, mutta toistaiseksi jatkan. Syövän uusimisvaaran väheneminen (?) on kohtuullinen kannustin.

Nyt kun prinsessa on saanut prinssinsä, voidaankin palata normaaliarkeen ja keskikesän juhlan odotteluun. Mukavaa lomaa edelleen!

Unknown kirjoitti...

Kun olin viimeisessä lääkärissä sädehoitojen jälkeen, niin lääkäri käski miettiä korjausleikkausasiaa ja ottaa puheeksi kun tulee 1 v kontrolliin. Kontrollissa sitten puhuin asiasta ja laittoivat jonoon kirurgille ja nyt olen leikkausjonossa. Itse toivon että aika tulee joskus talvella 2011. Mulle on tehty vain rinnan osapoisto.