lauantai 24. toukokuuta 2014


Vimppa vuosikontrolli Tyksissä on tehty ja lääkärin mukaan kaikki on hyvin. Tamofenia jatketaan vielä vuosi, mutta kuvaukset ja lääkärikäynnit pitää hoitaa muualla joko julkisella puolella tai työterveydessä.

Laitan nyt tämän blogin hyllylle,.Tämä polku on toivottavasti kuljettu ja nyt vain kiitän kaikkia mukana kulkeneita tuesta, seurasta ja kannustuksesta rämpiä eteenpäin silloin kun oli vaikeinta. Toivon voimia niille, joita rintasyöpä nyt koskettaa läheisesti. Haluaisin, että olet tämän blogini kautta löytänyt tietoa hoitojen etenemisestä, niiden vaikutuksista ja saanut uskoa paranemisesta. With love Tilu

3 kommenttia:

Adelhaid kirjoitti...

Ihanaa kuulla hyviä uutisia! Hyvä,että olet päässyt tällä polulla niin pitkälle, että voit jättää sen ja tämän blogin pois aktiivisesta elämästäsi ja nämä rankat ajat jää vain muistoksi. Kaikkea hyvää sulle jatkoon!

Heidi kirjoitti...

Hienoa! Aurinkoista ja tervettä elämää Sinulle! Itselläni vielä pari kontrollia jäljellä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu, että blogilla on tälläinen onnellinen päätös. Kaikkea hyvää sinulle: terveyttä, mökkeilyä, purjehdusta, työtä "vuorotellen", jne. Toivottavasti sinusta vielä kuitenkin aika ajoin kuuluu - jossakin - jotakin ;)