perjantai 4. maaliskuuta 2011

Aurinko armas

                        
Ahh, vihdoin pakkaset laskivat ja aurinko lämmittää kinokset lätäköiksi.
Tarmokkuus alkaa lisääntyä suoraan verrannolisena päivänvalon lisääntymiseen. Ihanaa kun ulkona ei tarvitse kulkea hartiat korvissa kylmissään, vaan saa lämmitellä poskia auringossa.
Työteveydestä tuli verikokeiden tulokset ja niiden mukaan ollaan ihan terveiden kirjoissa. Kilpirauhasarvotkin olivat suositusten mukaiset. Larvikataria se vain taisi olla tuo viime viikkojen vetämätön olo.

Edellispäivänä oltiin työporukan kanssa lajitutustumassa kahvakuulailuun. Nyt on kuulkaas jalat ja peffa niin kipiät, että. Tällainen kipu on siitä mukavaa, että sen tietää mistä johtuu. 
Pitkään vaivannut kantapääkipu on vihdoin hellittänyt, sitä en tiedä onko aika parantanut vai oliko jalkafysion venyttelyistä ja jalkapohjan kinetisteippauksesta tullut apu. Kumpi vain, mutta olen kyllä tosi onnellinen, kun voin taas kävellä ilman suurempia vaivoja kantapäässä.
Se on taas viikonloppu ja relausaika.
Oikein hyvää viikonvaihdetta kaikille ja voikaahan hyvin.

5 kommenttia:

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

"Tällainen kipu on siitä mukavaa, että sen tietää mistä johtuu." - Juu, sillä on kyllä meidän joukoissa aika suuri merkitys.. Kahvakuulaa on moni kehunut. Vielä kun saisi itsensä hilattua liikkeelle..

Kiva, että kantapääkipu on hellittänyt ja aurinko piristänyt :)

Oikein hyvää viikonloppua ja vointia sulle myös :)

Kitsune kirjoitti...

Hienoa että veriarvot ovat kunnossa ja kantapääkipukin on kadonnut.

Aurinkoista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän voidaan jo niin paljon paremmin! Kevätauringolla ja valoisan ajan pitenemisellä on ihmeellinen voima. Tuntuu kuin olisi enemmän aikaakin tehdä asioita. Tosin tuntuu (ja varsinkin näyttää) myös siltä, että ikkunat on pakko pestä heti, kun on plussan puolella ja iltapäivisinhän se on jo. Tähän hommaan tosin ei aikaa löydy mistään, pitää ensin kehitellä riittävä kiukku.
Hyvää viikonloppua ja relaahan hyvin!

olga kirjoitti...

Valolla on ihmeellinen voima!

itsekin kahvakuulailin enne tätä sairastumista paljonkin kuntopiirissä. Nyt en ole juurikaan kättä ´trenaillut, vaikka pitäisi.

Ihana kun jaksat paremmin, nauti siitä tunteesta!

pirtsikka kirjoitti...

Hyvä Tilu ! Aurinko armas, kippuravarvas ... Olen kans nauttinut auringosta koiran kanssa lenkkeillessä. Hiukan on ollut liukasta, mutta onneksi hyvillä varusteilla pärjää. Onnittelut verikokeiden tuloksille ; ) Ja helkkarin hyvä, että olit kahvakuulailemassa. Se on jo yksi voitto, että jaksaa laittaa ittensä liikkeeseen ; )
Hyvää alkavaa viikkoa ja nautitaan keväästä!