perjantai 28. tammikuuta 2011

Hei taas

                                                           Kuva viimekesän Tanskanreissulta
Onpa vierähtänyt aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Kovasti kiitoksia vielä kaikille Tampereella tavatuille blogiystäville mukavasta illasta ja Pirtsikalle kyydistä. Kivaa oli.

Arki on tosiaankin pitänyt niin kiireisenä, etten ole saanut aikaiseksi päivittää blogia.
PPP-projekti on edelleen lähtökuopissa. Kaikenlaisia verukkeita voisin esittää, mutta tahdonvoiman puute on se suurin este projektin etenemiselle. Myönnettävä on.
Huonosti nukutut yöt ottaa välillä voimille ja väsyneenä tekee niin pahuksesti mieli kaikkea hyvää.

Onneksi ensi perjantaista alkaa keveämpi jakso- alan viettämään kesälomapäiviä perjantaisin ihan pääsiäiseen asti ja pääsiäisenä on pidempi yhtäjaksoinen loma. Käytän pois kaikki pitämättömät kesälomapäivät, nyt ne tulevat tarpeeseen ja näillä pidennetyillä viikonlopuilla jaksankin varmasti taas paremmin työviikot.

Hyvää viikonloppua, voikaahan hyvin1

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta! Hauska kuulla sinustakin ja oli kiva tavata irl Tampereella. Olet kyllä niin nätti ja hyvinvoivan näköinen ihan tuommoisena kuin olet, pieni pyöreyskin näyttää hyvältä. Mutta sehän se on miltä itsestä tuntuu, ja jos ei tunnu hyvältä, niin pakko kai se on yrittää painoa vähentää. Nelipäiväinen työviikko ja loma siihen päälle kuulostaa tosi hyvältä.
Aurinkoista kevään alkua ja voimia lisää! Ei taida vielä pälviä näkyä keittiön ikkunan takana!?

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Tosi kiva oli tavata ja näytit tosiaankin hyvinvoivalta ja hyvältä :) Kai se meidän (alku)into painon pudotukseen lähti ihan terveyssyistä. Ei ole ruotuun palattu täälläkään..

Kiva, että kevennystä on tiedossa ja valokin lisääntyy pikkuhiljaa :)

Hyvää viikonloppua ja hyvää vointia myös sinne!

olga kirjoitti...

Mukavaa, kun on helpotusa tiedossa. Lomat on tarpeseen, kun väsyttää. isekin välillä olen jkasmisen rajoilla. Muistelin, että viimeksi ei ottanut näin koville, mutta olnhan mekein kymmenen vuotta nuorempi.
Valoa kevääseen!

tiina kirjoitti...

Niin mukava oli tavata! Kyllä met ollaan sitten kivoja ihmisiä. Ja nättejä.

Tuo tahdonvoiman puute on tuttua, mutta kun sisuuntuu tarpeeksi niin kyllä tapahtuu. Itselle sopii kyllä tällainen vähittäinen vähentäminen, lautasmallit ja välipalan vähentämiset kuin tiukat dieetit. Ja kun nautiskelee, niin nauttii sitten kunnolla. Ihan kuten haraldissa. Tai tänään, japanilaiseen henkeen vanhimman kummitytön tullessa kylään, kokkailtiin koko väellä ja niin hyvää oli, terveellistäkin.

Lomapäivien pito kuulostaa erinomaiselta, varmasti tuo puhtia viikkoon ja elämään nuo viikonlopun pidennykset.

KAksi päivää, ja tylsistä tylsin tammikuu on takana. Valoa!

Kitsune kirjoitti...

Hieno homma nuo "ylimääräiset" kesälomapäivät ja pidennetyt viikonloput, varmasti keventävät mukavasti työviikkoja.

pirtsikka kirjoitti...

Onnittelut viikkokevennyksistä ! Mainiota ! Meikällä on kans toi työnteko ihan puuta tällä hetkellä. Kevät keikkuen tulevi onneksi - vielä on matkaa ... söin eilen ihan sikana suklaata, tänään leivoin mustikkapiirakan ja huomenna aloitan detox-kuurin; 10 pv ... aion kyllä syödä Runebergin tortun runoilijan nimikkopäivänä, mutta ainoastaan silloin ja ainoastaan yhden. Tänään vielä "kaksin käsin". Kiitokset Tilu loistavasta seurasta, juttua riitti ja oli mukavaa. Toivottavasti miehesi löysi, mitä etsimään lähti Treelta.

Leena kirjoitti...

Mukava oli tavata Tampereella, vaikka meidän juttutuokio jäi lyhyeksi. Kaikkea kivaa vaan sulle kesälomapäiville. Ehkä tapaamme taas joskus näissä samoissa merkeissä, tai muuten.
Terv. Leena Jyväskylästä

betty kirjoitti...

Oli hauska nähdä, mutta harmi vaan juttelut jäivät meiltä eri puolilla pöytää olevilta väliin, mutta ens kerralla sitten enemmän !

Lyhyempi työviikko kuulostaa aivan ihanalta, upeeta !

Anonyymi kirjoitti...

Turuus lienee kaikki hyvin - vai?