perjantai 10. syyskuuta 2010

Viikko taas hurahti

Hups, kun viikko hurahti nopeasti. Töiden lisäksi aloitin myöskin jumpat. Maanantaisin meillä on töissä jumppaa, tiistaina aloitin lähistöllä naisvoimistelijoiden jumpassa ja torstaina työväenopiston joogaa. Lisäksi olen käynyt pyörällä töissä, runsaat 3 km suuntaansa, on kumma jollei kunto ala nousta ja läskit littaantua. Sen olen kylläkin huomannut, että liikunta lisää myös ruokahalua, joten jollen laihdu niin toivottavasti en myöskään liho.
Viimeksi kirjoitin, että kaksosten rinkat odottavat purkamista, no nyt meillä taas pakataan niitä. Pojat ovat lähdössä partion yöretkelle viikonlopuksi. Toivottavasti tulee vielä lämmin viikonloppu.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, sinustahan on tullut tosi reipas! Tuollainen kuntokuuri. Ainakin vointi ja jaksaminen paranee, jos ei ne läskit saisikaan kyytiä. Ainakin ne jaksaa kantaa paremmin. Reipas olet varmaan aina ollutkin, tässä välissä tuli vain pieni "notkahdus". Mutta kivalta ja rohkaisevalta kuulostaa, miten hyvin syövästäkin voi toipua.
Hyvää viikonloppua!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Reippaalta kuulostaa! Jos sitä itse jossain vaiheessa edes jotain muuta kuin tuon vähäisen hyötykävelyn saisi aikaan - kun se vesijumppakin piti perua.. Toivotaan kaksosille lämmintä ja kuivaa keliä!

Mukavaa viikonloppua!

olga kirjoitti...

Hienoa, että jaksat kuntoilla. odotan itsekin innokaan aikaa, jolloin alkaa kuntoilu. Meillä tytär lähtee ensi viikonloppuna partioleirille.

Unknown kirjoitti...

No johan tänne on iskenyt jumppakärpänen. Meikäläinen sai tällä viikolla hyvää jumppaa sienimetsässä, joka herätti kumarrellessa mun takareidet ja pakarat.. hih. Kunnon hyötyliikuntaa!!
Pirteä meininki :) Mä tykkään!

tiina kirjoitti...

Olet varmasti lukenut sen tutkimuksen liikunnan ehkäisevästä vaikutuksesta rintasyövän uusimiseen..? Kunnon ja terveyden kohennus ja ylläpito kannattaa varmasti aina, syövän jälkeen ja ilman syöpää, itse harrastan voinnin mukaan syöpäisenäkin. Paitsi että liikunta parantaa fyysistä jaksamista ja oloa, vaikuttaa se kummasti myös psyykepuolelle!

Ei muuta kuin reippaita kilometrejä! Eikä lannistuta, vaikkei aina joka jumppaan jaksaisikaan lähteä, sekin kuuluu asiaan..

Mukavaa työviikkoa, joka alkaa olla jo puolessa!

pivi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
betty kirjoitti...

Voi kun oot ihanan reipas ! Kyllä tuolla kuurilla kunto paranee ! ITsekin harkitsin työmatkapyöräilyä, mutta en oo saanut aikaiseksi, ehkä ensi kesänä... Ihailen tarmoasi tarttua haasteisiin !

Minä se kirjoittelin tuon edellisen poistetunkin kommentin, tuli vaan väärällä vanhentuneella nimmarilla ensin, sorry