lauantai 25. syyskuuta 2010

Sinnittelyä ja sortumisia

                                                   Vihreää teetä hautumassa

Kuten jo viime kommentissakin kerroin, liikunnallinen elämä on jatkunut samalla reseptillä kuin ennenkin.
Viikolla on helpompi sinnitellä ruokavalion kanssa, mutta viikonloppuna on näköjään hankalampaa. Pitäisi keksiä kaikenlaista tekemistä, sillä jos lässähtää telkun eteen alkaa heti tehdä mieli kaikenlaista. Myöskään viinilasillista ei kannata nauttia, sillä sen kaveriksi alkaa tehdä mieli suklaata tai jotain juustoa.
Perjantaina kun töissä pistelin palan täykkäriä siitä seurasi heti repsahdus illalla suklaapatukan muodossa. Harmittaa tämä ihmisen heikko luonne.
Pitäisi kuoria ja palotella jääkaappiin valmiiksi esim. porkkanalohkoja välipalaksi.

Tänään Turun messuksekuksessa oli Mega Sale-niminen tapahtuma. Siellä piti olla maahantuojien ja kauppojen jäännöseriä, mallikappaleita ja erikoiseriä hirmuisin alennuksin. Ostin tapahtumaan lipunkin ennakkoon (sinne siis maksoi sisälle) välttyäkseni jonoista, mutta silti jouduin jonottamaan ja tuota pitkää jonoa riitti vielä silloinkin kun olin lähdössä pois. Itse tapahtuma oli täydellinen floppi. Myyjiä oli vain yhdessä messuksekuksen hallissa ja nekin oli suurin osa noita messuja ja markkinoita kierteleviä vakiokauppiaita, jotka putsaavat silmälasisi ilmaiseksi, esittelevät raastimia tai ihmeitä tekeviä pesuaineita. Ymmärtääkseni esim. yhdysvalloissa näissä outlet-myynneissä tekee löytöjä, kun liikkeet myyvät varastojaan tyhjiksi. Laatu- ja merkkitavaraa alennetuin hinnoin, mutta ei näköjään täällä. Uskon, että suurin osa kävijöistä pettyivät pahasti. Parempia löytöjä tekee ihan tavallisista alennusmyynneistä ja kauppojen omista mammuttimarkkinoista, 3+1 päivistä, pimeistä hinnosita ja hulluista päivistä, eikä niihin peritä mitään sisäänpääsymaksua.

Tänään meillä oli ihmeen lämmin päivä, istuttelin puutarhassa muutaman uuden taimen ja tarkenin puuhastella ihan paitasillaan.

PPP-läisille tsemppiä kohti tavoitteita, huomenna on punnituspäivä!

9 kommenttia:

Kitsune kirjoitti...

Apua, tässä projektissako on oikein säännölliset punnituspäivätkin? :o Mihinkähän tulikaan pää pistettyä...

tiina kirjoitti...

Olen monasti joutunut pettymään messutarjontaan, siksi ne saavat minut laiskasti liikkeelle. Sen sijaan tänään on koluttu niin pimeät hinnat kuin yllätyspäivätkin, hintamyrsky tuli eilen koettua. Jos olisi järkevä, voisi nyt hommata jo jouluksi monenmoista. Ei tarvitsisi sitten paniikissa ja ruuhkassa ryntäillä.

Mielenkiinnolla odotan huomista punnitusta. Juoksut ja hikijumppa minulta mentiin nyt hoitojen ajaksi kieltämään, ja ymmärsin ihan järkisyyt. Pahat solut lähtevät liikelle hyvien kanssa, joten nyt kannattaa vaan kiltisti sauvoa ja kävellä. Mutta niitä siis, ja sitä kaikkea vähän vähemmän. Ruualla kaksi pottua jne.

Tsemppiä kaikille! Ja tänään on karkkipäivä, ainakin meillä:) Senkin voi onneksi viettää samalla periaatteella.

Unknown kirjoitti...

Heips! Mä olin tulossa tänne kertomaan, että unohtui punnaus tänään ja suoritan sen huomenna... kappas, kun se punnitus onkin ihan oikeasti huomenna vasta. Jee!

Mä olen pysynyt tosi hyvin ruodussa, ainut mitä pitäisi todellakin korjata on veden juonti. Mä juon ihan liian vähän. Jos paino ei ole huomenna pudonnut, niin syytän sitten sitä vedenjuomista siitä.
Markkinoilta ostetut jättiläiskääretortut on kiusanneet koko viikon mua tuolla kellarissa, mutta palaakaan en ole ottanut. Nyt mä olen niin ylpee itsestäni. Katsellaan huomenna sitten vaakatuloksia :) Peukut ojossa kaikille!!

Tilu kirjoitti...

Kitsune, juu-juu säännöllinen punnitus tuo vähän ryhtiä ppp-läisille. On jokin tavoitepäivä.

Tiina, monesti olenkin tehnyt hyviä joululahjaostoksia näistä kauppojen kampanjapäiviltä. Lahjojen jemmailu on tietysti kovasti haastavaa lapsiperheessä. Joskus on tullut piiloteltua niin hyvin, että olen siivotessa tehnyt löytöjä joulun jo mentyä. No, meillä tulee poikien synttärit heti joulun jälkeen, niin näitä unohtuneita joululahjoja voi hyödyntää synttärilahjoina.

Sanna, hienosti kestetty kääretorttujen kutsuhuudot. Hyvä sinä! Juoda pitäisi paljon, niin aineenvaihdunta pysyy vireänä ja täyttäähän vesi vatsaakin.

betty kirjoitti...

Ai huomenna se punnitus, saapa nähdä kuinka meitin käypi. Joskus voi tulla vaikka aluksi vähän lisää kiloja.

Hyvä Tilu että muistutit piiloon jääneistä joululahjoista, nimittäin mulla on yhdet kalsarit kaapissa jemmassa, unohtuivat viime jouluna, josko nyt ne löytäisivät pukinkonttiin asti -jos vielä mahtuvat.

Aika erikoiselta kuulosti pääsymaksu ostospaikkaan !

Tilu kirjoitti...

Betty, joskus tosiaankin käy niin, että lahjat ovat jääneet pieniksi tai lelut liian lapsellisiksi, mutta sitten voi odotella, että sukulais- tai kummilapsilla on synttäreitä.
Viimeinen keino on kiikuttaa ne kirpparille, jollei muutoin löydy käyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

BMI 26,2 tänään! Liian kireäksi meni aloitus! Ppp:stä tulikin ipp! Kääk. Tuosta EI pidä ottaa mallia, ei minunkaan. Suurin osa pudotuksesta on tietty nestettä ja vatsan roinaa, mutta silti.
Osaseliseli on siinä, että menetimme viime viikolla mahdollisuuden työpaikkaruokailuun (reiluksi kuukaudeksi) ja siksi lounaat ovat olleet kovin salaattipainotteisia. Hitaaseen ja pysyvään painon vähennykseen on kuitenkin edelleen minunkin pyrkimykseni.
Viikon kuluttua seuraava mittaus.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

BMI täällä tänään 26,7 - mutta se selittyy kevyellä aamupalalla ja keveämmillä vaatteilla. Ja kun oikein epätoivoiseksi menee, niin vaatteet vähenee..

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kannattaakin aloittaa talvivaatteissa, reppu selässä ja saappaat jalassa, että on mistä vähentää. Sinniä kaikille!