sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Punnitus 1. viikko takana


Hip hei! Vähennystä on sittenkin tapahtunut pienistä repsahduksista huolimatta. Tosin täässä punnituksessa lähti sukatkin jalasta. Piti ottaa varmanpäälle.

Meillä on taas tänäänkin ollut hieno aurinkoinen päivä, mutta en ole yhtään ehtinyt ulos nautiskelemaan, kun  on ollut vimmattu siivouspäivä. Nyt vasta aloin lopettelemaan ja aamulla heti aloitin lehdenluvun jälkeen. Meillä tämä siisteys on kylläkin hyvin lyhytaikainen ilo, kohta on jo pienoinen epäjärjstys valloillaan kunhan pojat lopettavat pleikanpeluun. Vaikka tuota pelaamista niin kovin morkataankin, on siinä se hyvä puoli, ettei pelatessa paikat sotkeennu.

Hienoja tuloksia on jo esitelty ppp-läisten keskuudessa. Hyvä tytöt!
Ensi viikko jatketaan taas niukkaa linjaa ja liikuntaa.
Voikaahan hyvin!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu! Olisihan tuohon sukat voinut lisätä ja säästää niiden riisuminen tiukempaan paikkaan. Sinniä jatkoon.

Tilu kirjoitti...

Juu, olisi pitänyt tosiaankin jättää vähän riisuttavaa jos tulosta ei muutoin tahdo syntyä.

Unknown kirjoitti...

Justiinsa joo:(
Mä en tykkäää. Juominen on näköjään mun kompastuskivi.
NYT huomisesta alkaen juon vettä päivässä 2,5 litraa. Nih.
Tänään otin markkinoille mukaan jopa PUOLI LITRAA vettä ja osa on vielä juomatta... koita siinä nyt sitten pudottaa painoa. TULOKSENI tällä viikolla... khöm +600g.
Olenkohan tajunnut nyt jotain väärin...eikö tässä pitäisi siis PUDOTTAA painoa?!?!
Olen vihainen itselleni!
Nokka kohti uutta viikko kaikesta huolimatta. Ensi viikolla näytän närhen munat :)

Anonyymi kirjoitti...

Närhen muniin uskotaan vahvasti, tulihan se pipokin viime talvena virkattua. Pelkkä vesi on tylsää. Kuumennettu teepussin liotusvesikin on parempaa.

olga kirjoitti...

Tsemppiä painonpudotukseen ja alkavaan työviikkoon. :D

tiina kirjoitti...

Oma tulos -1,1kg selittyy nesteen virtauksella:) Kortisonit alkavat sanoa vähitellen goodbye keholleni, ja housunkaulus mahtuu kiinni. Jippiai. Ja kun ellotus vähenee, voi JATKUVAN syömisenkin jättää. Sekin vähän hillitsee painonnousua..

TAvoitteita kohti, toverit!

Kiara kirjoitti...

:) mitähän minä sanoin aloituspainokseni? Sunnuntaina vaaka näytti ilahduttavat 58.7kg. Enpä muista, että olisin viimeisen viiden vuoden aikana saanut alle 59kg tulosta.

Voiko tämä olla tottakaan? Että television äärellä syömisen lopettamalla voi n. puolessatoista kuukaudessa saada viisi kiloa häipymään? Ja olen minä innostunut hieman liikkumaankin, kerran kaksi viikossa lenkki ja/tai vesijumppa. Enemmän kuin aiemmin sekin. Silti olen ihan iloisen hämmästynyt. Olin jo alistunut ajatukseen, että 63kg on kohtaloni ;)

Tokikin pitää vielä muistaa saada toi paino pysymäänkin paikoillaan, kunhan pääsee tavoitteeseensa.

Niin, ja tiedoksi, mittani on 155cm. Eli lyhyenlyhyttä kansaa. Ja BMI normaalialueella ainaki yhden laskurin mukaan. Mutta kun ei viihdy kropassaan tällä mahalla.

Aurinkoa toivotan kaikille!

betty kirjoitti...

Täällä paino ennallaan, tosin elän toivossa, että siinä olis kuitenkin se vähimmäisvaatimus - 25 g. Mulla on nimittäin vanhanajan vaaka, ja tarkkuus on mitä sattuu, painonpudotuksesta voi olla varma vasta kun 2 kg puuttuu. Syömistä oon vähentänyt jkv, namia vaan enintään kerran viikossa. Liikuntaa saisi olla enemmän.

Kiva edistyneille, ja Sanna, kyllä se siitä lähtee vielä käyntiin, alkuhan voi tosiaan noinpäin mennäkin.

Tilu kirjoitti...

Hyvin näkyy kaikilla olevan pullat uunissa ja mukavaa intoa kohti tavoitteita.
Tänään on itselläni vaarana syöpöttely, kun mennään töitten jälkeen Tampereelle katsomaan Chicago-musikaalia ja matkalla käydään Makeistukussa, jossa tunnetusti myydään edullisesti kaikkea namia. Tänään jää joogakin väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Mähän sanoin, oisit jättänyt ne sukat punnitukseen! Vinkki: karkit on parempi valinta kuin suklaa, niissä on vähemmän rasvaa, mutta just sopivasti sokeria!
Hyvää musikaalimatkaa Tampereelle!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää sunnuntaita PPP:t!

83 kg/vähennystä 0 !!! Ei auttanut yöpaidan riisuminen, vanhan mekaanisen vaakani viisari ei moisesta hievahtanutkaan, se kun ei grammoista tiedä! Blääh - ruoskaa - ruoskaa. Ja terävämpi juustohöylä alkavalle viikolle!
Täytyy kyllä myöntää, jos et kerro kellekään, että kävin kyllä suolapähkinä- ja rusinapussilla ja pari sitruuna-karpalomuffinsiakin meni maistellessa, itse leivottuja, just uunista otettuja, ihanan makuisia ...

Parempia lukuja teille muille! Ja sinniä meille kaikille jatkoon!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

BMI täällä tänään 26,6 ja vähennystä Wiin mukaan olisi tapahtunut 100 grammaa. Tämä kostautunee heti seuraavassa punnituksessa, kun ei ole vaatteiden painossa enää paljoa vähennettävää ;)

Kitsune kirjoitti...

No niin, kotona ollaan liityn sitten virallisesti mukaan ppp-joukkoon. BMI 25,2, painokehitys kahden viikon syöttöpossukuurilla +300 g. Ei muuta kuin kääntämään taas kurssi laskusuuntaan...