keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Keskiviikkoa!

Kiitos kaikille viime kirjoituksen kommenteista.
Meitä on tänään riepottanut oikein kunnon syysmyräkkä. Vettä on satanut koko päivän ja tuuli tuivertanut. Sinnekkäästi pyöräilin tänäänkin työmatkat, vaikkakin rillit huurussa ja vesinoro nokan päästä valuen. Tuosta pyöräilystä tulee muutoin ihan hyvä olo, mutta työpaikalla iskee karmea jälkihiki. Siinä menee ensimmäinen tunti hikoillessa ja punoittaessa. Muutoinkin välillä kiusaa kuumat aallot. Kahvitauollakin melkein poikkeuksetta kahvin jälkeen alkaa naama punottamaan ja tuskanhiki nousee pintaan. Onneksi ainakin lähimmät työkaverit tietävät mistä on kyse. Edelleenkin yöt ovat melko katkonaisia, kun heräilen joko pissahätään tai hikoiluun, mutta ihmeen vähän on päivällä väsyttänyt.
Liikunnallinen elämäni on jatkunut tämänkin viikon, kahdesti olen käynyt jo jumpassa ja huomenna on jooga.
Vatsalihakset ovat vielä melko huonossa jamassa, mutta muutoin olen niin onnellinen jaksamisestani. Hyvin olen pärjännyt jumpassa muiden mukana, vaikka puoli vuotta sitten olinkin vielä ihan kalju vetkuli.

Viikonloppuna on mukavaa tiedossa. Lauantaina on taas aika kokoontua yhteen vanhojen kurssikavereiden kanssa. Vaikka valmistumisestamme on jo 22 vuotta (huh, onpa aika mennyt) ja moni on jo vaihtanut alaakin, silti meitä osallistuu tapaamiseen  joka vuosi kymmenkunta kuudestatoista kurssilaisesta. Meille on tullut tavaksi, että jokainen kutsuu vuorollaan ryhmän kotiinsa. Viime syksynä oli minun vuoroni kutsua. Silloin oli syöpädiagnoosi tuore ja tuntui vähän vaikealta kertoa sairaudesta muille, mutta illan mittaan kerroin tilanteestani. Hieman se ehkä latisti tunnelmaa, mutta jälkeenpäin sain heiltä paljon mukavia viestejä. Se on jännä juttu, että meillä aina juttu luistaa ja on hauskaa, vaikka monien kanssa tavataankin vain tuolloin kerran vuodessa. Aluksi tapaamisessa kiersi hääkuvia, sitten vauvakuvia, seuraavaksi vatvottiinkin jo joidenkin avioeroja ja lasten koulujuttuja, rippi- ja ylioppilasjuhlia. Nyt taitaa kohta olla sairaskertomusten vertailua ja lastenlasten kuvien vuoro.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

Kitsune kirjoitti...

Mukava kuulla että vointi on ilmeisesti enimmäkseen hyvä ja kunto kohenee. Hauskaa viikonloppua!

betty kirjoitti...

Totean taas kuten muutaman kerran ennenkin: hyvin menee mutta menköön ! Tosi kivalta kuulostaa tuo teidän tapaaminen, hieno perinne, tuossa varmaan juuri huomaa että muidenkin elämä muuttuu iän myötä, ei vain oma. Mulla myös kävi kesällä kylässä vanhoja työkavereita, paljon oli kaikille tapahtunut ja oli ihana nähdä ja kuulla. Ehkä meidän pitäisi ottaa tavaksi säännölliset tapaamiset, sinun mallisi mukaan. Hauskaa lauantaita !

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Ihana kurssiryhmä teillä :) Ja kunto se kohenee päivä päivältä - kun on noin reipas.

Hyvää loppuviikkoa ja tapaamista!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuulumisista! Aallottelua ja kuumottelua on liikkeellä, eikä se ole kivaa. Onneksi on kivaakin, ainakin se, että on perjantai!

Hyvää viikonloppua!

olga kirjoitti...

Mahtavan hyvä asenne kunnon kohottamiseen. Haaveilen mielessä kunnon hikijumpasta, sitten ensi vuoden puolella. Se on jännä miten oikeastaan jokaisella ihmisellä on jossain vaiheessa jokau juttu elämässä, mikä ei ole kivaa.