maanantai 20. syyskuuta 2010

Hyvä osaanotto

Hienoa, moni on innostunut mukaan pudottamaan liikakiloja. Nyt on hyvä aika aloittaa kun kaupat on väärällään kotimaisia kasviksia ja puutarassa on liiaksikin omppuja välipalaksi. Ulkoilukin houkuttaa, kun illat on vielä valoisia eikä liukkaus kiusaa. (Sadehan on vain raikasta jos on varustautunut oikein)
Tänään olen syönyt vähän pienempiä annoksia, en töissä ottanut pullaa iltapäiväkahvilla enkä ottanut tarjottua nannaa (röhöm!). Pyöräilin työmatkat, kävin venyttelyjumpassa ja illalla tehtiin pieni kävelylenkki Ruissalossa Aino-koiran kanssa. Sanovat, ettei liikuntaa lisäämällä paljoakaan pysty pudottamaan painoa, vaan ruokaremontilla se on tehtävä. On tuolla liikkumisella ainakin se hyvä puoli, että on poissa jääkaapin luota ja saa siitä lihaskuntoa. Vettä pitää muistaa juoda paljon, että aineenvaihdunta saa vauhtia. Siinä on kylläkin se haittapuoli, että saa juosta jatkuvasti pissalla, yölläkin.

Kommenttiloorani on vapaasti käytettävissä tähän läskiprojektiin. Pitäisi keksiä jokin hyvä nimi tälle meidän kuurille. Ehdoituksia?

12 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi että mä kuule vähän säikähdin tuota otsikkoa.... Jotenkin luulin sen tarkoittavan osaanottoa.. Hui!!!
hhhmmmm, jengille nimeä?
PPP= Pallopäitten pallomahat pois
Hih :)

Anonyymi kirjoitti...

Säikkynä ollaan, minäkin hahmotin otsikon: syvä osanotto!

Ehdottaisikohan nimeä joku, jonka ei tarvitse itse osallistua? Voisi tulla mielenkiintoinen.
Ostin elämäni ensimmäiset sadevarusteet eilen, joten tästä lähtien ulos - satoi tai paistoi. (Näkis vaan).

betty kirjoitti...

Sama pelästys täällä, sana osanotto laittaa ihon kananlihalle !

Söin Dacapo-patukan eilen, anteeksi... mutta niinhän se oli, että EI ihan kokonaan tarvise luopua kaikesta hyvästä ? Niin, ja samalla kun sitä maistelin, niin lupasin olla ostamatta herkkuja kahvin kanssa, joten oli samalla herkkujen hautajaiset - ja seuraavalla kahvilla mulla oli styroksipala = riisikakku.

HYvä Tilu ettet ottanut pullaa, hienoa ! Ihan turhia kaloreita olisivat töissä, parempi käyttää kalorit ravitsevaan ruokaan työaikana. Voi kun mäkin voisin lenkkeillä Ruissalossa, siellä puutarhassa - painaisin varmaan jo ihannepainon verran : )

Tilu kirjoitti...

Hups, ei ollut tarkoitus säikytellä. Enpä tosiaankaan harkinnut tarkemmin otsikon sisältöä.
ppp-ryhmä, ihan hyvä nimi ja asiaan vihkiytymättömät saavat arvailla mistä kirjainlyhenteet tulevat.
Hyvä rk! Tänään on ollut ainakin meillä sadevetimille käyttöä.
Betty, niinhän se oli ettei kaikesta tarvinnut kieltäytyä, kokonaisuus ratkaisee. Mutta olin minä aika leuhka itsestäni, kun kävelin eilen sen pullakeon ohi, vaikka ne miten yrittivät houkutella tuoksullaan ja muhkeilla muodoillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Fiksu nimi "ppp", kuvaamaan prosessia, ei projektia. Kannatan. Tiedän mitä tarkoittaa, mutta arvatkoon muutkin.
Onnittelut pullaoharista sinulle ja Bettylle Dacaposta!

Anonyymi kirjoitti...

Vihreää teetä - lipi, lipi. Parempaa sekin kuin ei mitään! Ei edes sitä itselleni lupaamaa suklaapalaa huvita ottaa, kun yhdestä tulee vain vihaiseksi...

Kitsune kirjoitti...

Mä olen kyllä syönyt täällä lounaan kanssa tarjotut jälkkäritkin... Mutta lupasinkin osallistua vasta kotiinpaluusta eteenpäin. Nyt keskityn keräämään vähän lisää pudotettavaa. ;)

tiina kirjoitti...

PPP! Oikein hyvä! Itselläni painonpudotus lähti rinnoista, heti kevenin pari kiloa:)

Hoidot näköjään vaikuttavat minulla painoa nostavasti, mielenkiintoista. Pahoinvointini kun on sitä luokkaa että nälän tunne lisää pahoinvointia, joten "nenän alla olevasta aukosta" pitää olla lähes jatkuvasti olla työntämässä jotain. Lisäksi kortisoni turvottaa ja vatsakaan ei toimi kunnolla, seli seli, joten otan realistiseksi tavoitteeski pysyä hoitojen lähtöpainossa 53kg - joka sekin on pari kiloa enemmän kuin mikä tuntuu hyvältä. Lähtöpainoonkin tosi tuli jo kilon lisäys, joten jospa sen yrittäisin heittää pois.

Hieno projekti, kiitos kiitos ideoijalle! Nyt tsemppaamaan toisiamme!

Kiara kirjoitti...

Hooh, mä en oo pallopää (tai no aika pyöreä pää toi on), mutta liityn mukaan tähän.

Tavoitteena ehkä tollanen 55kg, kuukausi sitten oli lähtöpaino n. 62.5kg. Alkuviikosta punnittu tulos oli 60.5kg. Olen siis jonkinlaisen alun saanut tähän.

Jännittävää.

Omalta osaltani voin kertoa, että ihannepaino ois varmaankin jotain 52 kg tietämillä. Loppukesästä vaaka näytti 64.9kg. Silloin säikähdin. Ja totesin, että jotai kait ois tehtävä. Ja aloitin: en syö television ääressä enää.

Tulipa sekava viesti. Mutta siis, mukana olen.

Anonyymi kirjoitti...

Pallopäitä tai ei, jos saadaan tsempattua toisiamme voimaan paremmin, niin kaikki tervetuloa mukaan. Onnitellaan tuloksista, eikä moitita Dacapoista tai arabian herkuista.
Oma "dieettini", kaikkea vähemmän sopii minulle. Olen liian laiska muuttamaan tapojani, ja niitä ei-minkään-makuisia-low-sitä ja low-tätä minä en syö! Pyrin normaaliin painoon, jossa BMI on 18,5 - 24,9., ja vaa'alle mars kerran viikossa suunnilleen samaan aikaan. (Salaa toivon pääseväni 23:een.) Lähtötilanne viime sunnuntaina oli BMI 27,5! Liikuntaa jatkan entiseen mallin, n. 7 km sauva- tai muuta löntystelyä 2-5 x viikossa.
Miten te muut?
Mukavaa viikonloppua!

Tilu kirjoitti...

Viikon kuntoilut: pyörällä töihin ja takaisin. Ma, ti, jumpat, to, jooga.
Tänään kylläkin repsahdin töissä valkosuklaakakkuun, jota eläkkeelle jäävä johtaja ja Hyssälä tarjoilivat. ja kun makean makuun pääsin, illalla meni vielä yksi suklaapatukkakin :$.(HYH)
Muutoin kevennetty ruokavalio on aika hyvin pitänyt.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Mun on mahdoton uskoa, että Ärkoon BMI olisi omani luokkaa, saati isompi! WiiFit on siis sittenkin armollinen tai sitten olen valehdellut pituuteni ;)

Tilanne täällä on 63,5kg ja BMI27,1ja tässä vaiheessa tyydyn tavoittelemaan sitä, ettei plussaa enää tule vaan jossain vaiheessa tulisi jopa miinusta.. Hyvä tavoite tietenkin olisi päästä tuosta ylipainoalueelta normialueelle. Olkoon se pitkäntähtäimen tavoitteeni.