lauantai 14. elokuuta 2010

Lauantaita!

Leuhkinpa vähän tässäkin blogissa viinisatoani. Tiluntalossa jo sitä kehuinkin.

Torstaiksi varattu työkokeilun suunnittelupalaveri lykkääntyi maanantaiksi lääkärin sairastuttua. Viimeksi kun lääkärin näin. oli puhetta, että työkokeilu alkaisi syys-lokakuussa nelituntisilla päivillä ja marraskuu kuusituntisilla päivillä. Työkokeilun aikana minua ei lasketa henkilöstövahvuuksiin vaan olen työpaikalla vähän niinkuin extrana. Tämä on todella hyvä asia, ettei tule heti suurta suorituspakkoa. Saa tehdä töitä oman jaksamisensa mukaan, totutella  arkeen ja palautella mieleen työtehtäviä.

Nyt kun sairausloman loppu alkaa häämöttämään, aloin muutoinkin suunnata katseen tulevaan. Ilmoittauduin työväenopiston joogaan. Joogasta olen tykännyt ennenkin, se on sellaista rauhoittumista venytellen. Joogatunnin jälkeen on mukavan raukea ja rento olo.

Kaksoset lähtivät partion viikonloppupurjehdukselle. Toivottavasti ei nyt tule mitään ukkosmyrskyjä, joita viikolla vähän ennustettiin tulevaksi. Esikoinen viruu sängyn pohjalla kuumeessa ja vatsataudissa. Samaan syssyyn hänelle iski vielä silmätulehduskin. Heti kun koulu alkaa, alkaa näemmä myös nämä taudit kiertämään.

6 kommenttia:

Kitsune kirjoitti...

Onpas komeita rypäleitä! Joko olette päässeet maistamaan?

Harmi että työkokeilupalaveri siirtyi. Hyvältä tuo lääkärin esitys ainakin kuulostaa.

Olen miettinyt joogan aloittamista, mutta en tiedä riittääkö aika ja energia, kun haluaisin jatkaa myös tanssia ja kuorolaulua...

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Minäkin olen miettinyt joogan aloittamista, mutta saapi nähdä saanko mitään aikaiseksi..

Upeat rypäleet, wau! Ja työhönpaluusuunnitelma vaikuttaa hyvältä :)

betty kirjoitti...

Upeat isot rypäleet ! Mulla on paljon pienempiä ja ei vielä väriäkään, sinulla on kesä edellä ! Mikä lajike ?

Jooga kuulostaa mielenkiintoiselta, itekin oon sunnitellut, mutta en saa aikaiseksi, kauhea kynnys mennä mihinkään muualle kuin kotiin töiden jälkeen !

Paranemista poitsulle !

tiina kirjoitti...

Meillä taudit lähti kiertoon jo ennen koulun alkua.. isompi neiti oli neljän päivän kuumeessa ja kurkkukivussa, käytiin varmistamassa ettei ollut angiinaa kuitenkaan. Mutta kouluun piti päästä ilman että välissä olisi malttanut pitää kuumeetonta päivää, muistuttelin sitten vain hyvästä käsihygieniasta ja nenäliinan käytöstä.. Ei me aikuiset olla ihan noin innokkaita palaamaan arkipuuhiimme loman jälkeen:) Kesäloman tai sairasloman..

Kuulostaa todella reilulta järjestelyltä tuo sinun työhönpaluusi. Itselläni olisi myös ollut lyhennetty työviikko (80% opetustunneista ja palkasta, mutta ehkä silti 90% työtä..). Se tuntui yhden vuoden työnteon jälkeen todella varteenotettavalta vaihtoehdolta. Toivottavasti sinun työsi saadaan sopimaan noihin ehdotettuihin raameihin!

Vielä kesän lämpöä, toivottelen!

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen työhönpaluu niin rankan taudin ja hoitojen jälkeen tuntuu kyllä oikealta. Ja sitten vaan muutenkin normaalin elämän kuvioihin ja harrastuksiin.
Jaahas, että viinirypäleet kasvaa jo Suomessakin. Ihanko ne avomaalla? Näyttää niin eurooppalaiselta tuo kuvasi, no on noita kelejä nyt ollut täälläkin. Viiniäkö ajattelit tehdä?

Tilu kirjoitti...

Viinirypäleiden lajia en muista, kun se on tuossa pihatallin seinustalla virunut jo monta vuotta, mutta nyt tosiaankin se tekee hyvää satoa jo toista vuotta. Raakoja rypäleet ovat vielä ja happamia, mutta varmaankin jo syyskuussa ovat saaneet makeuttakin ja tumman värin.