perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kuulumisia

Huhuu- minä täällä!
Ollaan oltu niin tiiviisti mökillä, vain välillä käväisty pikaisesti kotona katsastamassa paikkoja, etten ole päässyt blogia päivittämään. Ihan on ollut ikävä teitä kaikkia. Nyt kun ollaan pari päivää kaupungissa, niin minulla on tilaisuus suorittaa lukurästejä blogeissanne. Paljon on kaikille tapahtunut.
Mökillä me rahdattiin veneellä puutavaraa saareen mökin laajennusosaa varten. Jonkin verran sain maalattua ulkoverhouspaneeleita, mutta kokoajan pitää vähän varoa oikean käden kyynerpäätä. Heti jos jotain tekee enemmän niin tenniskyynerpäävaivat alkavat. Tämä vaiva ei nyt kuitenkaan taida johtua syöpähoidoista vaan on ihan itseaiheutettu. Muutoin sitä tuntee vanhentuneensa vuoden aikana kymmenen vuotta. Kaikenlaisia kolotuksia ja kramppeja tuntuu jokapuolella. Varsinkin jalat on istumisen jälkeen ihan pökkelöt ja voimattomat myöskään kyykystä tahdo päästä ylös. Vuosi sitten olin fyysisesti melko hyvässä kunnossa, mutta nyt tuntuu että kunnon palauttaminen on kivinen taival. Kaipa tässäkin asiassa pitää ottaa päivä kerrallaan. Jonain päivänä tuntuu tosi hyvältä ja silloin jaksaa touhuta ja joku toinen päivä pitää vain ottaa iisisti. Onneksi sairauslomani on jatkunut (nyt kylläkin 300 sairauslomapäivää tulee täyteen, joten elokuussa ei tule enää päivärahaa). Taaksepäin aikaa muistellessa olisin ollut vielä ihan toipilas jos olisin palannut töihin kahden viikon jälkeen sädehoitojen loppumisesta. On kuntoni sentään siitä kohonnut merkittävästi.

Nyt me ollaan miehen kanssa molemmat sairauslomalla. Mies sivalsi mökillä sirkkelillä siivun toisen etusormen päästä ja siitä tuli aika ilkeän näköinen haava. Tuota sormea on nyt hoidettu melkein päivittäin mökkipaikkakunnan terveyskeskuksessa haavan alkaessa märkiä. Taas saa olla onnellinen toimivasta julkisesta terveydehuollosta niin hyvin siellä kaikki on sujunut. Kun tämä tapaturma sattui kesken kesälomaa, miehen lomakin pitenee. Siis ei niin paljoa pahaa, ettei jotain hyvääkin.

Voipi olla että taas menee päiviä ennen kuin pääsen jälleen koneelle, joten hyvää elokuun alkua teille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kävit moikkaamassa.

Joo, yleinen havainto näyttää olevan, että ei syöpähoidot ketään ainakaan nuorenna! Ehkä loma ja mökkipuuhastelut vähän?

Hyvää loman jatkoa!

Adelhaid kirjoitti...

Mukavia mökkeilypäiviä teille!


Juu kyllä se tuntuu, että kolmenkympin sijaan olisin tänä vuonna täyttänyt kuusikymmentä. Kunhan hoidot on ohi niin on varmasti kova urakka palautua edes lähes ennalleen.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Hui, pelkään sirkkeleitä ynnämuita. (Mitäpä en pelkäisi..) Ilmeisesti ei kuitenkaan suuri onnettomuus, onneksi.

Kiva kun moikkailit :) Hyvää elokuun alkua teille myös!

Kitsune kirjoitti...

Ihan sama juttu täällä, kyykystä ei meinaa päästä ylös.

Huh, onni onnettomuudessa ettei käynyt tuon pahemmin sirkkelin kanssa. Mutta ikävä juttu että haava lähti märkimään, vaan näin lämpimillä olisikin ollut ihme jos ei.

Hyvää elokuun alkua sinne mökille! Kaunis asetelma tuossa kuvassa.

tiina kirjoitti...

Hyvä että saat rauhassa toipua sairaudesta ja hoidoista! Aika harva on varmaan hoitojen päätyttyä työkykyinen, oman kokemuksen mukaan siinä vaiheessa alkoi henkinen prosessointi (joka tosin ei tunnu päättyvän..).

Voi hyvin, vietä laatuaikaa perheen parissa ja kerää kuntoa!

betty kirjoitti...

Blogirinkikin vähän lomailee, ja hiljaisempaa on ollut kuin tavallisesti, ja eipä ihme näillä keleillä. Kivaa mökkeilyä edelleen, ja miehelle pikaista paranemista ! Ja elekää leikelkö enempää palasia irti... : )